Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

1001 de idei pentru gradina ta

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

89,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Aveti nevoie de o sursa de informatii care sa va calauzeasca munca in gradina ?
1001 de idei pentru gradina ta va va ajuta sa economisiti timp si bani, reveland multe secrete ale meseriei, sfaturi si solutii pentru remedierea problemelor, astfel incat sa puteti depasi orice dificultati ale gradinaritului, sa stiti cum sa scapati de daunatori si cum sa faceti fata altor pericole. Autoarea se ocupa de orice coltisor al gradinii – aveti astfel posibilitatea sa obtineti cele mai reusite flori, recolte sau amenajari decorative care se pot realiza pe terenul de care dispuneti dumneavoastra.

Detalii

Aveti nevoie de o sursa de informatii care sa va calauzeasca munca in gradina ? 1001 de idei pentru gradina ta va va ajuta sa economisiti timp si bani, reveland multe secrete ale meseriei, sfaturi si solutii pentru remedierea problemelor, astfel incat sa puteti depasi orice dificultati ale gradinaritului, sa stiti cum sa scapati de daunatori si cum sa faceti fata altor pericole. Autoarea se ocupa de orice coltisor al gradinii – aveti astfel posibilitatea sa obtineti cele mai reusite flori, recolte sau amenajari decorative care se pot realiza pe terenul de care dispuneti dumneavoastra.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura All
Autor Pippa Greenwood
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x