Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

8 cure pentru detoxifierea si revitalizarea organismului

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

23,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

O carte necesara tuturor celor preocupati de propria sanatate.

Daca va simtiti obositi si stresati, exista posibilitatea ca aceasta sa nu fie cauzata doar de problemele zilnice si de orelele suplimentare petrecute la serviciu, ci si de o alimentatie necorespunzatoare. In acest caz, organismul dumneavoastra are nevoie nu numai de detoxifiere, ci si de revitalizare. Curele prezentate in paginile acestei carti va vor ajuta sa restabiliti echilibrul organismului si sa pierdeti kilogramele in plus, dar si sa va schimbati alimentatia, eliminind mincarurile nocive. Pe linga curele de detoxifiere si revitalizare – care pot fi urmate atit ca monodiete, cit si in paralel cu alimentatia obisnuita –, cei interesati gasesc o descriere detaliata a curelor Breuss si Gerson-Kelley impotriva cancerului.

Detalii

O carte necesara tuturor celor preocupati de propria sanatate. Daca va simtiti obositi si stresati, exista posibilitatea ca aceasta sa nu fie cauzata doar de problemele zilnice si de orelele suplimentare petrecute la serviciu, ci si de o alimentatie necorespunzatoare. In acest caz, organismul dumneavoastra are nevoie nu numai de detoxifiere, ci si de revitalizare. Curele prezentate in paginile acestei carti va vor ajuta sa restabiliti echilibrul organismului si sa pierdeti kilogramele in plus, dar si sa va schimbati alimentatia, eliminind mincarurile nocive. Pe linga curele de detoxifiere si revitalizare – care pot fi urmate atit ca monodiete, cit si in paralel cu alimentatia obisnuita –, cei interesati gasesc o descriere detaliata a curelor Breuss si Gerson-Kelley impotriva cancerului.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Polirom
Autor Nathalie Delecroix, Jean-Marie Delecroix
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x