Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Alimentatia preventiva impotriva bolilor cardiovasculare

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

23,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

--Care sunt bolile cardiovasculare, factorii de risc si cum se manifesta aceste boli? Care sunt regimurile pe care trebuie sa le urmam pentru a diminua pericolul tulburarilor cardiace? Pierre Vican ofera raspunsuri detaliate la aceste intrebari,facand o prezentare a inimii si a sistemului circulator, a afectiunilor cardiovasculare, precum si o lista a alimentelor daunatoare si una a celor recomandate in orice regim de ameliorare sau prevenire. Veti afla care sint beneficiile consumului de fructe si legume, uleiuri vegetale, produse marine, fibre alimentare si de ce este bine sa mincati cu moderatie produse de patiserie, carne sau dulciuri.

Detalii

-Care sunt bolile cardiovasculare, factorii de risc si cum se manifesta aceste boli? Care sunt regimurile pe care trebuie sa le urmam pentru a diminua pericolul tulburarilor cardiace? Pierre Vican ofera raspunsuri detaliate la aceste intrebari,facand o prezentare a inimii si a sistemului circulator, a afectiunilor cardiovasculare, precum si o lista a alimentelor daunatoare si una a celor recomandate in orice regim de ameliorare sau prevenire. Veti afla care sint beneficiile consumului de fructe si legume, uleiuri vegetale, produse marine, fibre alimentare si de ce este bine sa mincati cu moderatie produse de patiserie, carne sau dulciuri.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Polirom
Autor Pierre Vican
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x