Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

ALIMENTE DE BAZA pentru o viata sanatoasa si plina de vitalitate

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

50,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Acum, mai mult ca niciodata, este important sa acordam o atentie deosebita alimentelor pe care le consumam. In acest ghid complet al alimentelor de baza veti gasi concluziile unor oameni de stiinta, dar si descoperirile recente referitoare la calitatile nutritive si terapeutice ale unor fructe si legume.
Autoarea cartii ne indeamna sa consumam alimente care sa ajute articulatiile si oasele, protejeaza inima si circulatia sangvina sa previna cancerul si imbatranirea prematura si care intaresc sistemul imunitar.
Retetele de la final, care demonstreaza beneficiile alimentelor de baza, va vor ajuta sa puneti in practica sfaturile autoarei si astfel sa mancati mai bine si mai sanatos.

Detalii

Acum, mai mult ca niciodata, este important sa acordam o atentie deosebita alimentelor pe care le consumam. In acest ghid complet al alimentelor de baza veti gasi concluziile unor oameni de stiinta, dar si descoperirile recente referitoare la calitatile nutritive si terapeutice ale unor fructe si legume. Autoarea cartii ne indeamna sa consumam alimente care sa ajute articulatiile si oasele, protejeaza inima si circulatia sangvina sa previna cancerul si imbatranirea prematura si care intaresc sistemul imunitar. Retetele de la final, care demonstreaza beneficiile alimentelor de baza, va vor ajuta sa puneti in practica sfaturile autoarei si astfel sa mancati mai bine si mai sanatos.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Corint
Autor Adriana Ortemberg
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x