Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Armonia din farfurie - editie de buzunar

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

10,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

O viata echilibrata si o alimentatie armonioasa – acestea sunt recomandarile facute de autorii cartii de fata, romanciera Maryse Wolinski si medicul nutritionist Laurent Chevallier, ambii gurmanzi, dar atenti totodata sa-si mentina o buna forma fizica.
Clara, precisa, usor de consultat si analizand principalele etape din viata femeii, lucrarea ne propune un nou mod de a aborda problema, oferind modalitati de control al apetitului, cum sa alungam obo¬seala sau cum prevenim diferite suferinte sau boli. Armonia din farfurie ofera solutii pentru gasirea unei atitudini pozitive fata de problemele alimentatiei, ajutandu-ne astfel sa ne regasim zambetul si placerea de a trai.

Detalii

O viata echilibrata si o alimentatie armonioasa – acestea sunt recomandarile facute de autorii cartii de fata, romanciera Maryse Wolinski si medicul nutritionist Laurent Chevallier, ambii gurmanzi, dar atenti totodata sa-si mentina o buna forma fizica. Clara, precisa, usor de consultat si analizand principalele etape din viata femeii, lucrarea ne propune un nou mod de a aborda problema, oferind modalitati de control al apetitului, cum sa alungam obo¬seala sau cum prevenim diferite suferinte sau boli. Armonia din farfurie ofera solutii pentru gasirea unei atitudini pozitive fata de problemele alimentatiei, ajutandu-ne astfel sa ne regasim zambetul si placerea de a trai.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Corint
Autor Maruse Wolinski Dr. Laurent Chevallier
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x