Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Bucataria europeana

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

60,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Contine 300 de retete din 14 tari europene si are un format foarte atragator: in partea de sus avem supe si aperitive, la mijloc mancaruri calde si in partea de jos deserturile, astfel incat ni se permite sa alcatuim un meniu complet deschizand la aceeasi pagina. De asemenea putem face foarte multe combinatii de retete, spre exemplu, un aperitiv spaniol, felul 2 sa fie din bucataria italiana si desertul frantuzesc.

Detalii

Contine 300 de retete din 14 tari europene si are un format foarte atragator: in partea de sus avem supe si aperitive, la mijloc mancaruri calde si in partea de jos deserturile, astfel incat ni se permite sa alcatuim un meniu complet deschizand la aceeasi pagina. De asemenea putem face foarte multe combinatii de retete, spre exemplu, un aperitiv spaniol, felul 2 sa fie din bucataria italiana si desertul frantuzesc. La fiecare reteta avem numarul de calorii, numarul de portii, timpul de preparare, iar in partea din dreapta aranjamentul in farfurie, cum ar trebui sa arate produsul finit. Toate ingredientele se gasesc in pietele si marketurile din Romania, atfel incat nu va fi greu sa preparati aceste retete europene. Hartia folosita este de origine finlandeza, dublu cerata, astfel incat rezista foarte bine la condensul din bucatarie, nu se creponeaza si daca se intampla sa pice o picatura de apa, de ulei, putina faina, se sterge foarte usor si cartea nu este afectata.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Roossa Books
Autor -
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x