Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Bucataria sanatatii. Manual pentru o buna nutritie

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

38,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Bucataria sanatatii vine cu o propunere de mare actualitate: cum sa ne hranim sanatos si, in acelasi timp, sa mancam cu placere.
Este rezultatul colaborarii a trei personalitati – renumitul cardiolog Valentin Fuster, premiat de cele mai importante institutii internationale de cardiologie, si de Ferran Adria, desemnat cel mai bun bucatar al deceniului 2010 – si redactata de jurnalistul Josep Corbella, lucrarea nu se limiteaza la simple sfaturi, ci prezinta intr-un mod accesibil si argumentat stiintific cum se poate trai sanatos daca ne hranim in mod stiintific.
Rolul micului dejun in pastrarea greutatii adecvate, cum sa cumparam, sa combinam si sa pastram alimentele, cum sa-i invatam pe copii sa se hraneasca sanatos, diete pentru preventia cancerului, recomandari pentru persoanele varstnice, demitizarea unor alimente considerate sanatoase si reconsiderarea altora apreciate pana nu de mult nesanatoase, sfaturi practice pentru gatit, retete culinare s.a., toate sunt prezentate firesc prin reconstituirea momentelor de masa de-a lungul unei zile, intr-o familie, ai carei membri sunt pusi in situatii ilustrative pentru o buna nutritie.

Detalii

Bucataria sanatatii vine cu o propunere de mare actualitate: cum sa ne hranim sanatos si, in acelasi timp, sa mancam cu placere. Este rezultatul colaborarii a doua personalitati – renumitul cardiolog Valentin Fuster, premiat de cele mai importante institutii internationale de cardiologie, si de Ferran Adria, desemnat cel mai bun bucatar al deceniului 2010 – si redactata de jurnalistul Josep Corbella, lucrarea nu se limiteaza la simple sfaturi, ci prezinta intr-un mod accesibil si argumentat stiintific cum se poate trai sanatos daca ne hranim in mod stiintific. Rolul micului dejun in pastrarea greutatii adecvate, cum sa cumparam, sa combinam si sa pastram alimentele, cum sa-i invatam pe copii sa se hraneasca sanatos, diete pentru preventia cancerului, recomandari pentru persoanele varstnice, demitizarea unor alimente considerate sanatoase si reconsiderarea altora apreciate pana nu de mult nesanatoase, sfaturi practice pentru gatit, retete culinare s.a., toate sunt prezentate firesc prin reconstituirea momentelor de masa de-a lungul unei zile, intr-o familie, ai carei membri sunt pusi in situatii ilustrative pentru o buna nutritie.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Corint
Autor Ferran Adria , Valentin Fuster , Josep Corbella
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x