Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Business in sens larg

Articole 1 pina la 10 din 19 in total

pe pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Setati descrescator
 1. Cine mi-a luat banii?

  Cine mi-a luat banii?

  35,00 RON

  Sfaturile convenţionale pe care le primim din domeniul financiar ne recomandă să economisim banii şi să-i investim pe termen lung. Cu alte cuvinte, să ne parcăm banii. Acesta nu este sfatul tatălui bogat. Sfatul său este să ne mărim viteza de mişcare a banilor... nu să-i parcăm.


  Robert T. Kiyosaki

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 2. The Way Of The Dog

  The Way Of The Dog

  35,00 RON

               Derek Stubbins este un vânzător ratat sau dacă privim lucrurile din altă perspectivă unul extraordinar doar că clienții săi sunt puțin obtuzi și nu doresc să cumpere nimic de la el. Într-o bună zi, fără nicio altă avertizare, Derek este transformat în mod miraculos într-un câine de stână. Aflat în această postură, nu numai că trebuie să se obișnuiască cu noua sa formă de existență, dar principalul său scop este de acum să reușească să aducă de fiecare dată oile în țarc. Va reuși el acest lucru? Va fi capabil să spargă vraja care l-a transformat în câine? Își va mai vedea vreodată copiii și soția?


               The way of the dog este o parabolă care ne va arăta cum să ne îmbunătățim șansele de a obține ceea ce vrem atât în viața profesională, cât și în cea personală. Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 3. Superficialii

  Superficialii

  49,00 RON
  ”Cândva prin 2007, un şarpe de îndoială s-a strecurat târâş în info-paradisul meu. Am început să bag de seamă că internetul exercita asupra mea o influenţă mult mai puternică şi mai complexă decât o făcuse vreodată vechiul meu PC. Nu era doar faptul că stăteam atât de mult timp cu ochii ațintiți la un monitor. Nu era doar faptul că atât de multe dintre obiceiurile şi rutinele mele se schimbau pe măsură ce deveneam tot mai deprins cu, şi tot mai dependent de, site-urile şi serviciile de pe net. Chiar felul în care funcţiona creierul meu părea să se schimbe.
  Atunci a început să mă preocupe incapacitatea mea de-a da atenţie unui lucru mai mult de câteva minute. La început am socotit că problema era un simptom de atrofiere a minţii la vârsta mijlocie. Însă creierul meu, mi-am dat seama, nu doar o lua razna. Era flămând. Cerea să fie hrănit aşa cum îl hrănea internetul – şi cu cât înghiţea mai multă hrană, cu atât foamea sporea. Chiar şi atunci când nu eram lângă un computer, tânjeam să-mi verific mailul, să dau clic pe diverse linkuri, să fac ceva googling. Voiam să fiu conectat. Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 4. The Lean Startup – NOU!

  The Lean Startup – NOU!

  49,00 RON

  Ca mișcare, abordarea Lean Startup trebuie să evite doctrinele și ideologiile rigide. Trebuie să evităm caricatura unei formule științifice scorțoase sau lipsa umanității în muncă. De fapt, știința este unul dintre scopurile cele mai creative ale umanității. Consider că aplicarea acestor principii în antreprenoriat va debloca un depozit uriaș de potențial uman.


  Cum ar arăta o organizație dacă toți angajații săi ar fi înarmați cu superputerile organizatorice Lean Startup?


  ERIC RIES

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 5. Eticheta in afaceri pentru secolul XXI

  Eticheta in afaceri pentru secolul XXI

  28,00 RON

  Cartea de faţă include nenumărate sfaturi realiste şi tehnici testate, cu ajutorul cărora veţi obţine beneficii multiple.


  Veţi afla:


  cum să vorbiţi persuasiv faţă în faţă şi să comunicaţi clar prin telefon şi e-mail


  • cum să vă îmbrăcaţi adecvat


  • cum să organizaţi şi să mediaţi întâlniri de afaceri eficiente


  • cum să vă înţelegeţi cu oamenii dificili şi să rezolvaţi reclamaţiile


  • cum să vă şlefuiţi deprinderile necesare pentru conferinţe, târguri şi alte evenimente


  • cum să vă comportaţi la masă


  • cum să evitaţi tabuurile sociale


  • cum să respectaţi obiceiurile oamenilor de afaceri străini


  • cum să vă adresaţi persoanelor importante


  • cum să depăşiţi situaţiile neprevăzute şi… multe altele.

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 6. Conducta de milioane

  Conducta de milioane

  20,00 RON

  „Obiectivul meu, atunci când am scris această carte, a fost acela de a vă învăţa strategiile pe care oamenii bogaţi le-au folosit timp de secole întregi pentru a crea şi a acumula bogăţii.


  Chiar dacă aţi fi cunoscut aceste strategii în 1900, cel mai probabil, nu aţi fi avut banii sau legăturile necesare pentru a le aplica în mod profitabil. Dar, în prezent, lucrurile stau cu totul altfel, iar informaţiile pe care vi le voi oferi vă vor ajuta să obţineţi succesul pe care l-aţi dorit dintotdeauna.


  Veţi învăţa de ce siguranţa locului de muncă este o iluzie… şi de ce conductele veniturilor suplimentare oferă ADEVĂRATA SIGURANŢĂ.


   Burke Hedges

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 7. com.ert

  com.ert

  22,00 RON

  Este adevărat — cumpărătorii lasă din ce în ce mai mulţi bani în magazine, iar reducerile de preţuri nu fac decât să încurajeze aceste cheltuieli, fie că este vorba de magazinele obişnuite, de supermarketuri sau de marile lanţuri angro. Bill Quain atrage atenţia că aceste reduceri de preţ nu reprezintă decât o strategie de marketing printre altele (şi descrie zece asemenea strategii), menită să sporească profiturile comercianţilor. Dar dumneavoastră ce primiţi în schimb?


  Autorul, expert în probleme de marketing, vă provoacă să cumpăraţi mai inteligent, nu mai ieftin, explicându-vă, bineînţeles, cum puteţi face acest lucru. Un cumpărător inteligent este acela care practică prod-consumul — adică îşi sporeşte veniturile în timp ce cumpără diverse produse. Nu este nimic neobişnuit în asta!

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 8. Afaceri bune

  Afaceri bune

  22,00 RON

  Afaceri bune porneşte de la premisa că trăim astăzi într-o eră în care afacerile şi munca, în general, au înlocuit religia şi politica. M.Csikszentmihalyi descrie modul în care liderii din domeniul afacerilor, managerii şi chiar lucrătorii înşişi îşi pot găsi „fluxul“, contribuind nu doar la crearea propriei lor fericiri, ci chiar la apariţia unei societăţi drepte şi în continuă evoluţie. El identifică factorii cruciali pentru funcţionarea unei afaceri bune: încrederea, angajarea în formarea unui mediu propice pentru dezvoltarea angajaţilor şi devotamentul faţă de obţinerea unui produs care să vină în ajutorul oamenilor. Această carte ar trebui citită de către toţi cei care preţuiesc contribuţiile individuale pozitive în lumea atât de schimbătoare a afacerilor.


  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 9. Afacerea-de-vis.com

  Afacerea-de-vis.com

  16,00 RON

  Probabil că o afacere proprie este visul mai mult sau mai puţin declarat ori conştientizat al oricăruia dintre noi. Pentru Burke Hedges, un asemenea vis a devenit realitate pentru că a îndrăznit să creadă în capacităţile proprii. A explorat oportunităţile şi a acţionat în funcţie de acestea. Iar eşecurile întâlnite în cale nu au făcut decât să-l propulseze către un vis şi mai temerar. Burke Hedges crede cu tărie că a-i ajuta pe alţii este cel mai potrivit mijloc de a te ajuta pe tine. În cartea de faţă, el ne dezvăluie o oportunitate ce ar putea deveni o afacere de vis pentru fiecare dintre noi: alianţa dintre marketingul în reţea şi posibilităţile extraordinare ale Internetului. Aflaţi cum vă puteţi bucura dumneavoastră personal de avantajele acestei alianţe. Oportunitatea vă bate la uşă.

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 10. 9 minciuni care va franeaza afacerea..si adevarul care o va elibera

  9 minciuni care va franeaza afacerea..si adevarul care o va elibera

  20,00 RON

  • E nevoie de bani ca să faci bani

  • Trebuie numai să ştiu cum să fac

  • Nu trebuie decât să ne facem numele cunoscut

  • Experienţa îmi va fi de ajutor

  • Sunt o victimă a circumstanţelor

  • Trebuie să fii econom Clienţii sunt greu de înţeles

  • Nu am nevoie de ajutorul nimănui

  • Reducerea preţurilor dinamizează afacerea Iată-le!


   Cele nouă minciuni care, probabil, vă înfrânează afacerea, dar şi pe dumneavoastră, ca mic întreprinzător. Oh, ne scuzaţi! Credeaţi că sunt adevărate? Ei bine, atunci aveţi în faţă cartea potrivită! Această mică biblie destinată oamenilor de afaceri vă arată nu doar ce şi cum să faceţi pentru a vă asigura că afacerea dumneavoastră va fi profitabilă, dar conţine şi ingredientul care lipseşte în multe dintre cărţile „practice“ de afaceri — cum să vă motivaţi în fiecare zi pentru a reuşi.

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

Articole 1 pina la 10 din 19 in total

pe pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Setati descrescator
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x