Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Dezvoltare personala

Articole 21 pina la 30 din 40 in total

pe pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Setati descrescator
 1. Superclass

  Superclass

  59,00 RON

                 Cine are capacitatea de a influenţa permanent vieţile a milioane de oameni de pe întreg globul?


                 David Rothkopf a identificat aproximativ 6.000 de astfel de persoane. Printre ei sunt şefi de state, generali, feţe bisericeşti, vedete rock, dar marea majoritate sunt oameni de afaceri, din toate regiunile geografice: 33% din Asia-Pacific, 21% din America de Nord, 28% din Europa, 12% din America Latină şi 5% din Africa.


                Criteriile folosite pentru a selecta membrii elitei sunt complicate, dar nu acestea contează. Contează cum această elită conduce guverne, corporaţii, mijloace de informare în masă, religii, organizaţii teroriste. Contează cum reuşesc ei să ne controleze prezentul şi să ne configureze viitorul.

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 2. Ce conteaza acum

  Ce conteaza acum

  49,00 RON

  Ce contează acum este pledoaria înflăcărată a lui Gary Hamel pentru regândirea principiilor fundamentale ale managementului și leadershipului, a semnificației muncii și a vieții organizaționale. Autorul ne întreabă: ,,Care sunt elementele fundamentale și cruciale, care vor hotărî dacă organizația dumneavoastră prosperă sau se prăbușește în următorii ani?” Răspunsul acoperă cinci aspecte de o importanță covârșitoare: valorile, inovația, adaptabilitatea, pasiunea și ideologia.


  ,,Ce contează acum este o carte savuroasă, presărată cu exemple de înțelepciune neconvențională, sfaturi tentante și pline de inspirație și câteva idei lucide și îndrăznețe. Gary Hamel este o legendă în domeniul managementului, iar această carte ne reamintește de ce.”

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 3. Arta povestirii in afaceri

  Arta povestirii in afaceri

  55,00 RON

  Stephen Denning, fost director la Banca Mondială și maestru al narațiunii pentru afaceri, ne arată de ce povestirea constituie o abilitate esențială pentru lideri.


  Orice poziție ai avea într-o organizație – CEO, middle management sau în linia întâi – poți conduce folosindu-te de povești pentru a impune schimbări. Arta povestirii în afaceri - Un ghid pentru lideri demonstrează cum povestirea este una dintre puținele modalități disponibile pentru a face față principalelor – și celor mai dificile – provocări ale leadershipului: să inciți la acțiune, să faci oamenii să lucreze împreună și să-i conduci spre performanță.

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 4. Arta posibilului

  Arta posibilului

  49,00 RON

  Arta posibilului oferă un set de practici revoluționare ce stimulează creativitatea în cadrul tuturor activităților umane. Pătrunsă de energia dinamicului lor parteneriat, cartea îmbină extraordinarul talent organizatoric, didactic și comunicațional al lui Ben cu geniul dovedit de Rosamund Stone Zander în crearea de paradigme inovative în sprijinul realizării personale și profesionale. Printr-un contrapunct vioi, autorii ne oferă o înțelegere profundă a puternicului rol pe care noțiunea de posibil îl poate juca în toate aspectele vieții noastre.

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 5. Afacerile, pentru oameni

  Afacerile, pentru oameni

  49,00 RON
  -

  -În această carte voi arăta de ce lucrurile trebuie să se schimbe – din ce trebuie să se schimbe şi în ce trebuie să se schimbe. Până acum, afacerile sau capitalismul în general au fost un mijloc de a face bani pentru directorii companiilor şi pentru acţionari, rareori un mijloc de a face bine. Mijloacele prin care au fost făcuţi banii nu sunt atât de importante ca rezultatul final – răul care poate fi făcut omenirii şi mediului înconjurător. Trebuie să muncim mult pentru a schimba aceste lucruri.

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 6. Adjudecat

  Adjudecat

  45,00 RON

  Uneori o idee bună nu este suficientă. Crezi într-o idee bună. Ştii că implementarea acesteia ar putea aduce beneficii imediate atât pentru tine, cât și pentru organizaţia sau comunitatea din care faci parte. O prezinţi, sperând într-un sprijin entuziast. În schimb, ţi se adresează întrebări care aduc cu sine o stare de confuzie, comentarii stupide sau atacuri verbale. Înainte să realizezi ce se întâmplă, ideea ta este respinsă.


  În cartea de față, John Kotter ne dezvăluie modul în care să protejăm o idee bună de criticile nefondate şi cum să câştigăm sprijinul necesar pentru a ne vinde ideile. Cheia pentru a realiza acest lucru? Înţelegerea strategiilor de atac, și anume:  • Uciderea unei idei prin amânare: Amânarea la nesfârşit a unei decizii sau tergiversarea discuţiilor până când subiectul nu mai e de actualitate.

  • Confuzia: Prezentarea unui șir nesfârșit de informaţii care distrag atenţia de la ideea pusă în discuție, astfel încât propunerea înaintată pur şi simplu nu pare una demnă de a fi luată în seamă.

  •  Folosirea sentimentului de frică pentru a influenţa un rezultat: Introducerea în discuție a unor stări anxioase iraţionale în legătură cu propunerea înaintată.

  • Atacul la persoană: subminarea reputaţiei şi credibilităţii celui care face propunerea.

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 7. Persuasiunea – stiinta si practica – comics

  Persuasiunea – stiinta si practica – comics

  29,00 RON

  „Această carte e tot ce ai nevoie pentru a înțelege psihologia persuasiunii. Dacă alegi să nu o citești, probabil că-ți place să te izbești cu capul de pereți și să arunci pe fereastră bugetele de marketing.”


  Guy Kawasaki, CEO, Garage.com


  „În această carte extraordinară ni se explică în cel mai clar mod cu putință modalitățile prin care suntem manipulați de către ceilalți. Veți găsi sfaturi utile atât pentru cei care lucrează în vânzări, dar îndeosebi pentru cei care negociază și cumpără.”

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 8. Cum sa livrezi fericire – comics

  Cum sa livrezi fericire – comics

  29,00 RON

  Cum să livrezi fericire este o scurtă adaptare grafică a bestsellerului internațional cu același titlu.


  TOP 10 motive pentru care ar trebui să citiţi această carte:


  10. Doriţi să aflaţi modalitatea prin care Zappos a ajuns, în mai puţin de zece ani, să înregistreze vânzări anuale în valoare de peste 1 miliard de dolari.


  9. Doriţi să aflaţi calea pe care am urmat-o şi care m-a dus în cele din urmă la Zappos, precum şi lecţiile învăţate pe parcurs.


  8. Doriţi să învăţaţi din toate greşelile pe care le-am făcut la Zappos de-a lungul anilor, astfel încât voi să le puteți evita.


  7. Doriţi să înţelegeţi echilibrul real dintre profituri, pasiune şi scop atât în afaceri, cât şi în viaţa personală.


  6. Doriţi să construiţi o afacere şi un brand de cursă lungă.


  5. Doriţi să creaţi o cultură organizaţională mai puternică, care îi va face pe angajaţi şi colaboratori mai fericiţi, va determina o implicare mai mare a acestora şi va duce la o productivitate mai ridicată.


  4. Doriţi să le oferiţi clienţilor o experienţă mai plăcută, una care-i va face mai fericiţi şi va determina mai multă fidelitate din partea lor, generând astfel profituri în creştere.


  3. Doriţi să construiţi ceva special.


  2. Doriţi să vă simţiţi plini de inspiraţie şi fericire, în muncă şi în viaţă.


  1. Nu mai aveţi vreascuri pentru a aprinde focul în şemineu. Cartea aceasta este excelentă pentru a face acest lucru.

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 9. Coada lunga – comics

  Coada lunga – comics

  29,00 RON

  În cea mai importantă carte de business de la The Tipping Point încoace, Chris Anderson ne arată cum viitorul comerțului și al culturii nu rezidă în hituri, ci în ceea ce multă vreme a fost considerat un rateu – coada nesfârșit de lungă a produselor de nișă din curba cererii.


  „Ideile lui Anderson influențează gândirea strategică a companiei noastre la modul cel mai profund.”


  Eric Schmidt, CEO, Google

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 10. Cum a salvat Stella ferma

  Cum a salvat Stella ferma

  55,00 RON

  Cum a salvat Stella ferma are la bază peste un deceniu de cercetări. Povestea este un compozit ce include zeci de inițiative în domeniul inovației, pe care le-am urmărit în organizații consacrate. În programele pilot, la care au luat parte primii noștri cititori, câțiva participanți ne-au mărturisit că în sinea lor credeau că scrierea noastră fusese inspirată de poveștile din propriile companii. Așa ne-am dat seama că Stella avea efectul scontat.


  VIJAY GOVINDARAJAN

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

Articole 21 pina la 30 din 40 in total

pe pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Setati descrescator
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x