Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Dezvoltare personala

Articole 31 pina la 40 din 40 in total

pe pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Setati descrescator
 1. Esti de neinlocuit?

  Esti de neinlocuit?

  49,00 RON

  Până acum, în toate organizațiile existau două echipe: conducerea și forța de muncă. Acum există și o a treia echipă - oamenii de neînlocuit. Aceștia sunt inventivi, conduc (indiferent de funcția pe care o au), stabilesc legături între oameni, fac ca lucrurile să se întâmple și ordonează haosul. Ei găsesc soluții atunci când nu există un set de reguli care trebuie urmate. Își încântă și își provoacă clienții și colegii. Își iubesc munca, dând tot ce au mai bun și transformând fiecare zi într-o formă de artă.


  Oamenii de neînlocuit, care au un rol similar cuiului de osie, sunt plăcile turnante ale marilor organizații. La fel ca și mica piesă care împiedică roata să se desprindă de axul său, nu sunt faimoși, dar sunt indispensabili. Iar în lumea de astăzi ei sunt cei care obțin cele mai bune slujbe și beneficiază de cea mai mare libertate de acțiune.

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 2. StandOut

  StandOut

  39,00 RON

  Evaluarea StandOut a punctelor tale forte te va ajuta să descoperi:  • Ce carieră se potriveşte combinaţiei punctelor tale forte – ce responsabilităţi anume se potrivesc combinaţiei tale particulare de puncte forte

  • Cum poţi câştiga în calitate de lider – cum poţi face ca oamenii pe care îi ai în subordine să creadă că tu crezi într-un viitor mai bun pentru organizaţia pe care o conduci

  • Cum poţi câştiga ca manager - care este cea mai bună metodă de a stabili aşteptări clare în mintea oamenilor, de a-i recompensa sau de a-i implica

  • Cum poţi câştiga în vânzări – când ești cu adevărat convingător

  • Cum poţi câştiga în domeniul asistenţei pentru clienţi – care este cea mai bună modalitate de a câștiga încrederea clienților

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 3. Simtul urgentei

  Simtul urgentei

  39,00 RON

  Totul începe cu urgenţa. La începutul oricărui efort de a face schimbări, indiferent de magnitudinea lor, dacă simţul urgenţei nu este îndeajuns de puternic, iar mulţumirea de sine nu este îndeajuns de scăzută, totul devine mult mai dificil.


  Cu un fals simţ al urgenţei, o organizaţie acţionează energic, dar acţiunile sale sunt dominate de anxietate, furie şi frustrare, fără hotărârea de a câştiga în cel mai scurt timp posibil.


  Confuzia dintre falsa urgenţă şi cea reală reprezintă o problemă uriaşă în zilele noastre. Sigur că poţi recunoaşte falsa urgenţă şi mulţumirea de sine şi le poţi transforma într‑un simţ autentic al urgenţei. Există o strategie. Există tactici practice. Toate aceste metode sunt descrise în cartea de faţă.


  Într‑o lume în care ritmul schimbărilor pare să crească din ce în ce mai mult, ne aflăm în faţa unei tranziţii globale de la episodic la continuu, cu implicaţii uriaşe pentru problema urgenţei şi a performanţei. Cu alte cuvinte, simţul puternic al urgenţei se transformă dintr‑un element esenţial al programelor de schimbare într‑un bun esenţial în general.

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 4. Mintea opozabila

  Mintea opozabila

  39,00 RON

  „Roger Martin nu se mulțumește doar să ne spună la ce anume se gândesc marii lideri din lumea de afaceri, ci merge puțin mai departe și ne arată cum anume gândesc acești lideri. O carte magnifică și foarte convingătoare!” Malcolm Gladwell


  „Roger Martin e genial în abordarea acestei probleme.” Globe and Mail


  „Mintea opozabilă este una dintre cele mai importante contribuții aduse în ultimii ani științei leadershipului. Noi chiar am început să implementăm conceptele gândirii integrative în organizația noastră.” Robert A. McDonald, COO The Procter & Gamble Company


  „Dragă cititorule, îți urez mult succes în învăţarea artei şi ştiinţei gândirii integrative. Lucrează din greu, gândeşte profund şi nu-ți irosi timpul! Lumea are nevoie de tine.” Roger Martin

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 5. Limbajul secret al leadership-ului

  Limbajul secret al leadership-ului

  55,00 RON

  Cum procedează liderii pentru a avea priză la publicul lor?


  Stephen Denning, cunoscător al artei de a spune poveşti care remodelează afacerile, explică de ce abordarea tradiţională a comunicării nu funcţionează în leadership şi arată tiparele ascunse pe care liderii eficienţi le folosesc pentru a aprinde scânteia schimbării. În Limbajul secret al leadershipului, el arată cum poate fi inspirat entuziasmul pentru o cauză, oricât de sceptică, cinică sau ostilă ar fi audienţa.


  Denning introduce conceptul de inteligenţă narativă – abilitatea de a înţelege, de a acţiona şi reacţiona la timpul potrivit în lumea afacerilor, pe care el o descrie ca o mereu schimbătoare lume a poveştilor ce se întreţes. Ne arată de ce această abilitate este vitală în leadership, care îi sunt dimensiunile şi cum poate fi măsurată.


  Explicaţiile, exemplele şi trucurile din Limbajul secret al leadershipului sunt esenţiale pentru CEO, manageri, brand manageri, politicieni, profesori, părinţi – adică pentru oricine are de gând să schimbe lumea.

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 6. Judeca

  Judeca

  55,00 RON

  Indiferent că sunteţi conducătorul unui departament mic sau al unei corporaţii globale, Judecă vă va oferi cadrul pentru evaluarea oricărei situaţii, luarea deciziei şi, dacă este necesar, corectarea ei în faza de executare. Vă va arăta cum să rezolvaţi problemele de resurse umane, strategie şi managementul crizei, domenii care în general se suprapun. Şi vă va ajuta să vă învăţaţi întreaga echipă să ia mai des decizia corectă. Nicio organizaţie nu-şi poate permite să neglijeze o disciplină crucială ca cea a leadershipului şi nici o altă carte precedentă nu a scos acest lucru atât de clar în evidenţă.


  TICHY ŞI BENNIS Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 7. In fruntea revolutiei

  In fruntea revolutiei

  55,00 RON

  În fruntea revoluţiei propune un plan de acţiune pentru orice companie care vrea să devină şi să rămână revoluţionară. Hamel susţine că provocarea principală pentru o companie este reinventarea continuă.  • Discută principiile care stau la baza inovaţiei radicale.

  • Vorbeşte despre punctul de pornire al conceptelor de afaceri revoluţionare.

  •  Încurajează creativitatea şi entuziasmul angajaţilor.


  În fruntea revoluţiei e o carte care neagă rutina şi deciziile comode, adresându-se în principal celor care cred în valoarea noului.

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 8. Gandire rapida, gandire lenta

  Gandire rapida, gandire lenta

  75,00 RON

  Daniel Kahneman ne poartă într-o călătorie inovatoare prin ascunzişurile minţii şi ne explică cele două sisteme care conduc modul nostru de a gândi. Sistemul 1 este rapid, intuitiv şi emoţional; Sistemul 2 este mai lent, mai deliberativ şi mai logic. Kahneman prezintă capacităţile extraordinare – şi, deopotrivă, erorile şi biasurile – gândirii rapide şi dezvăluie influenţa omniprezentă a impresiilor intuitive asupra gândurilor şi comportamentelor noastre. Impactul aversiunii faţă de pierdere şi al excesivei încrederi de sine asupra strategiilor corporatiste, dificultăţile previziunii a ceea ce ne va face fericiţi în viitor, efectul profund al biasurilor cognitive asupra mai tuturor activităţilor noastre, de la jocul la bursa de valori până la planificarea vacanţei următoare – fiecare dintre acestea se pot înţelege numai cunoscând modul în care cele două sisteme ne modelează judecăţile evaluative şi deciziile noastre.

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 9. Forta schimbarii

  Forta schimbarii

  49,00 RON

  Criticii care fac mare caz de apariţia liderilor carismatici care să îi înlocuiască pe aşa-zişii administratori manipulativi ai corporaţiilor americane nu ne spun anume ce înseamnă, de fapt, leadershipul, sau, la drept vorbind, nici ce înseamnă managementul.


  John Kotter ajunge la concluzia că, astăzi, mii de companii suferă de un surplus de management şi de un deficit de leadership, nu pentru că managerilor le lipseşte carisma, ci pentru că prea puţini directori executivi înţeleg cu adevărat ce înseamnă leadershipul şi ce poate realiza. Fără o asemenea viziune, până şi celor mai capabili oameni le este dificil să fie lideri eficienţi şi să creeze culturile care să îi ajute pe alţii să fie lideri la rândul lor.


  John Kotter demitizează conceptul de leadership şi îl diferenţiază complet de management. În acelaşi timp, oferă noi reguli de orientare pentru liderii şi managerii care încearcă să îşi optimizeze relaţiile şi eficienţa.

  Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

 10. Musai List

  Musai List

  49,00 RON
  Ne trăim viața în intervale de timp bine definite: secunde, minute, zile, ani. Fiecare clipă trecută aduce cu sine provocarea celei care urmează, iar rolul nostru este de a decide cum alegem să petrecem timpul pe care-l avem la dispoziție.
  Octavian Pantiș, unul dintre cei mai apreciați traineri din România și specialist cu o experiență de peste 15 ani în Time Management, ne pune pe gânduri cu privire la modul în care ne administrăm atât timpul de la birou, cât și cel pe care-l petrecem alături de cei dragi sau angrenați în activități care ne fac plăcere. Mai mult decât atât, ni se oferă instrumente și sfaturi practice pentru a deveni mai eficienți și mai productivi la locul de muncă, precum și sugestii pentru a petrece timp de calitate pe plan personal. Mai mult

  Adaugati la favorite | Adaugati la comparatie

Articole 31 pina la 40 din 40 in total

pe pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Setati descrescator
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x