Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Cel mai bun manual de slabit pentru barbati

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

29,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Un antidot inviorator impotriva multimii ametitoare de informatii legate de dieta si conditia fizica!
Cel mai bun manual de slabit pentru barbati va ofera toate instrumentele necesare pentru a renunta la numaratul caloriilor si la regimurile stricte si pentru a obtine corpul pe care l-ati dorit mereu.

Dr Briffa a efectuat sute de studii si teste stiintifice in domeniul nutritiei si al sanatatii. Pornind de la rezultatele obtinute, el ataca in carte marile mituri general acceptate legate de dieta si exercitii. De asemenea, ne arata metoda cea mai eficienta de a elimina grasimea si de a ne construi un trup atletic.

Detalii

Un antidot inviorator impotriva multimii ametitoare de informatii legate de dieta si conditia fizica! Cel mai bun manual de slabit pentru barbati va ofera toate instrumentele necesare pentru a renunta la numaratul caloriilor si la regimurile stricte si pentru a obtine corpul pe care l-ati dorit mereu. Dr Briffa a efectuat sute de studii si teste stiintifice in domeniul nutritiei si al sanatatii. Pornind de la rezultatele obtinute, el ataca in carte marile mituri general acceptate legate de dieta si exercitii. De asemenea, ne arata metoda cea mai eficienta de a elimina grasimea si de a ne construi un trup atletic.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Lifestyle
Autor Dr. John Briffa
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x