Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Cel mai trasnit manual de gatit pentru copii

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

37,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

In Orasul Deliciilor, aproape toate strazile au nume de mancare. De pilda, scoala se afla pe strada Pilaf cu Ciuperci, cladirea primariei e la intersectia strazilor Costita cu Fasole Batuta, iar ca sa ajungi in parc trebuie sa traversezi bulevardul Peste Marinat. Totusi, in acest apetisant orasel, exista o straduta care nu iti lasa gura apa. Este vorba de Aleea Curcubeu, iar la capatul ei vezi casa micului bucatar Timi Burtica. In mica lui bucatarie, Timi Burtica experimenteaza tot felul de retete, iar ajutoarele lui de nadejde sunt Galusca, un catel cam grasan si lenes, si un motan alb, pe cat de pufos pe atat de rautacios, caruia i-a spus, simplu, Smantanica...
– La-la-li-lu-la!!!
De fiecare data cand termina de gatit ceva delicios, Timi Burtica incepe sa cante din toata inima, astfel ca toti prietenii lui de pe strada se strang in mica bucatarie, pentru a gusta proaspetele preparate.
Incercati si voi sa le gatiti!

Detalii

In Orasul Deliciilor, aproape toate strazile au nume de mancare. De pilda, scoala se afla pe strada Pilaf cu Ciuperci, cladirea primariei e la intersectia strazilor Costita cu Fasole Batuta, iar ca sa ajungi in parc trebuie sa traversezi bulevardul Peste Marinat. Totusi, in acest apetisant orasel, exista o straduta care nu iti lasa gura apa. Este vorba de Aleea Curcubeu, iar la capatul ei vezi casa micului bucatar Timi Burtica. In mica lui bucatarie, Timi Burtica experimenteaza tot felul de retete, iar ajutoarele lui de nadejde sunt Galusca, un catel cam grasan si lenes, si un motan alb, pe cat de pufos pe atat de rautacios, caruia i-a spus, simplu, Smantanica... – La-la-li-lu-la!!! De fiecare data cand termina de gatit ceva delicios, Timi Burtica incepe sa cante din toata inima, astfel ca toti prietenii lui de pe strada se strang in mica bucatarie, pentru a gusta proaspetele preparate. Incercati si voi sa le gatiti!
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Lifestyle
Autor Nana Piț
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x