Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Politica de confidentialitate a datelor

 

Identificare Operator prelucrare date cu caracter personal
Acest site este administrat de compania SC BRUNOMAG CONCEPT SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/395/2012, cod unic de identitate fiscala 29550584,  avand sediul social in Str.Secuilor Nr.5, Bl.B29, sc.2, ap.16, sector 4, cod postal 041511, Bucuresti si fiind inregistrata cu numarul 22061 in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter persoanal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
SC BRUNOMAG CONCEPT SRL, denumita in continuare Bookataria, in calitate de administrator/proprietar al websiteului www.bookataria.ro respecta caracterul privat al datelor furnizate de catre dumneavoastra, inclusiv al datelor cu caracter personal. In acest scop se aplica Politica de Confidentialitate. Accesul la acest site intra sub incidenta Termenilor si Conditiilor de Utilizare a siteului, precum si a Politicii de Confidentialitate si reprezinta intreaga intelegere intre parti, implicand acceptul dumneavoastra cu privire la acestea.
Bookataria isi rezerva dreptul de a modifica, fara niciun fel de notificare in prealabil, atat a continutului websiteului www.bookataria.ro, cat si a Termenilor si Conditiilor de Utilizare si a Politicii de Confidentialitate.  
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Bookataria are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.Colectarea datelor se face in scop de marketing/reclama si pentru servicii de comunicatie electronica. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare furnizarii de produse si servicii. Refuzul dumneavoastra determina incapacitatea livrarii produselor sau a serviciilor dorite.  Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanei vizate, reprezentantilor legali ai persoanei vizate si partenerilor contractuali ai operatorului in scopuri de marketing, in vederea obtinerii pentru dumneavoastra a unor servicii sau produse aditionale. In acest ultim caz, este nevoie sa va exprimati acordul explicit privind comunicarea datelor cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra partenerilor contractuali ai operatorului.  
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor, in cazul in care sunt indeplinite conditiile aferente Legii nr. 677/2001 privind dreptul la opozitie. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Bookataria certifica faptul ca drepturile conferite de Legea nr.677/2001 va sunt respectate, cu intelesul pe care aceste drepturi il poarta, conform textului respectivei legi. 
Tipuri de date prelucrate
Bookataria este autorizata sa prelucreze datele cu caracter personal ale dumneavoastra, care pot fi, dupa caz, urmatoarele:
- numele si prenumele
- codul numeric personal
- seria si numarul actului de identitate/pasaportului
- adresa
- telefon/fax
- date bancare
- email
Aceste date sunt prelucrate in scopul:
- transmiterii de informatii sub forma de newsletter privind noutatile/ofertele promotionale ale produselor si serviciilor disponibile pe siteul www.bookataria.ro
- crearii de conturi de utilizator si acordarii de facilitati ca urmare a inregistrarii pe siteul www.bookataria.ro
- livrarii de produse si de servicii prin comert electronic pe siteul www.bookataria.ro
- participarii la tombole si concursuri realizate pe siteul www.bookataria.ro
- solutionarii reclamatiilor cu privire la produsele livrate
Furnizarea de catre dumneavoastra a datelor cu caracter personal nu este obligatorie, iar colectarea respectivelor date se realizeaza numai cu acordul dumneavoastra, acord exprimat prin semnatura pe documentele tiparite (facturi, documente de expeditie) sau prin completarea formularelor existente pe www.bookataria.ro.
Refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date poate sa determine, dupa caz, imposibilitatea de a va oferi produsele si serviciile pentru care este obligatorie prelucrarea datelor (exemplu: facturare si livrare de produse).
Cookies
Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe detalii aici.

 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x