Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Cum sa devii maestru in arta vanzarii – comics

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

29,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Eșecul e o pierdere de vreme mai ales când s-a demonstrat faptul că strategiile de succes dau rezultate, iar tu ești liber să ți le insusesti. Tehnicile descrise inaceastă carte au fost testate in prima linie a activității de vanzari. Ele iti pot aduce un nivel sporit de eficiență și mai mult entuziasm atat in viața profesională, at si in cea personală. (Doar itii convingi prietenii și pe cei dragi să facă anumite lucruri, nu?)
Fiecare om de succes știe să se vanda pe sine. Rolul acestei cărți este de a-ți arăta cum să faci acest lucru. Ce mai aștepți?

Detalii

Eșecul e o pierdere de vreme mai ales când s-a demonstrat faptul că strategiile de succes dau rezultate, iar tu ești liber să ți le insusesti. Tehnicile descrise aici in această carte au fost testate in prima linie a activității de vanzari. Ele iti pot aduce un nivel sporit de eficiență și mai mult entuziasm in viața profesională, și in cea personală. (Doar iti convingi prietenii și pe cei dragi să facă anumite lucruri, nu?)

Fiecare om de succes știe să se vanda pe sine. Rolul acestei cărți este de a-ți arăta cum să faci acest lucru. Ce mai aștepți?

Dacă nu știi să vinzi, nu poți avea succes... Rar am mai intalnit o carte scrisă cu atat de multă pasiune pentru subiectul pe care-l tratează. Tom nu doar reușește să explice arta vanzarii, dar evidențiază și cele mai importante aspecte psihologice (in special, frica de eșec) Campionii se fac, nu se nasc! N-aș fi intrat in circuitul de vanzari fără această carte. Toate lucrurile de care ai nevoie, de la prospectare, prezentare, inchiderea vanzarii și până la elaborarea conduitei potrivite, se regăsesc in această carte. Tom Hopkins este un om de succes și un colos in domeniul vanzarilorr. Chiar și experții vor invata ceva valoros din cartea aceasta. Trent Rollow Dacă rolul tău e să-i convingi pe alții să-și investească timpul, efortul și banii in produsul, serviciul sau ideea ta, atunci cartea aceasta a fost scrisă special pentru tine. Există un smbure de adevăr in zicala: Nu contează ce spui, ci cum o spui. Incartea de față vei găsi strategii de vanzari care te vor aduce față in față cu oamenii care iti pot spune ;da;. Mai mult decat atat aici vei invata exact ce să spui și cum să o spui pentru a-i ajuta să ia decizia de cumpărare.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Publica
Autor Tom Hopkins
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x