Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Cum sa oprim imbatranirea. Editia a IV-a

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

34,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

• Un plan radical pentru a ramane tanar si a face reversibil procesul de imbatranire.

Daca ar exista o potiune magica prin care sa ne conservam tineretea, cine n-ar lua-o?

Totusi, perspectiva unui elixir al tineretii nu mai e chiar atat de indepartata. Cercetatorii au identificat deja zeci de substante care ataca imbatranirea exact in esenta ei , incetinind si facand reversibil procesul de deteriorare pe care il consideram azi ca fiind ceva normal.

Acestes puteri suprinzatoare ale acestor potiuni contra imbatranirii se dezvaluie zilnic in laboratoarele din lumea intreaga — in plus, sunt usor de obtinut si cat se poate de sigure. Ele se gasesc in hrana, in cutia cu vitamine si in magazinele cu produse naturiste.

Desi vi se pare de neconceput , este in puterea dumneavoastra sa va mentineti sau sa va recapatati multe dintre facultatile si starea de bine care, de obicei, dispar treptat, odata cu varsta.

Jean Carper, autoarea bestsellerului Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului, abordeaza acum subiectul delicat al imbatranirii. Prin cartea de fata, ea realizeaza o sinteza a gandirii actuale a mai multor oameni de stiinta pe tema imbatranirii si ofera strategii referitoare la dieta, pe care cercetarile stiintifice le recomanda ca avand un extraordinar potential de a incetini efectele acestui proces.

Exista dovezi clare in legatura cu faptul ca putem interveni la orice varsta asupra procesului de imbatranire. Nu e niciodata prea devreme sau prea tarziu pentru a actiona!

Detalii

• Un plan radical pentru a ramane tanar si a face reversibil procesul de imbatranire. Daca ar exista o potiune magica prin care sa ne conservam tineretea, cine n-ar lua-o? Totusi, perspectiva unui elixir al tineretii nu mai e chiar atat de indepartata. Cercetatorii au identificat deja zeci de substante care ataca imbatranirea exact in esenta ei , incetinind si facand reversibil procesul de deteriorare pe care il consideram azi ca fiind ceva normal. Acestes puteri suprinzatoare ale acestor potiuni contra imbatranirii se dezvaluie zilnic in laboratoarele din lumea intreaga — in plus, sunt usor de obtinut si cat se poate de sigure. Ele se gasesc in hrana, in cutia cu vitamine si in magazinele cu produse naturiste. Desi vi se pare de neconceput , este in puterea dumneavoastra sa va mentineti sau sa va recapatati multe dintre facultatile si starea de bine care, de obicei, dispar treptat, odata cu varsta. Jean Carper, autoarea bestsellerului Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului, abordeaza acum subiectul delicat al imbatranirii. Prin cartea de fata, ea realizeaza o sinteza a gandirii actuale a mai multor oameni de stiinta pe tema imbatranirii si ofera strategii referitoare la dieta, pe care cercetarile stiintifice le recomanda ca avand un extraordinar potential de a incetini efectele acestui proces. Exista dovezi clare in legatura cu faptul ca putem interveni la orice varsta asupra procesului de imbatranire. Nu e niciodata prea devreme sau prea tarziu pentru a actiona!
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Curtea Veche
Autor Jean Carper
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x