Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Dictatura gastronomica. 1501 de feluri de mancari din 1935

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

47,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Regaseste gustul sofisticat al marii gastronomii imbinat cu traditia balcanica!

O carte care a stat la temelia bucatariei regale romane, Ecaterina Bacalbasa – sotia lui Constatin – fiind bucatareasa personala si de lux a reginei Maria.

Dictatura gastronomica este un savuros si foarte cuprinzator tratat de arta culinara, care isi pastreaza peste timp actualitatea, reprezentand o veritabila temelie a civilizatiei romanesti moderne.

Cele 1501 de retete incredibil de savuroase recupereaza intreaga noastra traditie in ale mancarii, dar, in acelasi timp, reusesc sa stabileasca o incitanta conexiune cu gustul sofisticat al marii gastronomii, in special al celei franceze.

Cu gura plina de mititei, dar si de homari, Constantin Bacalbasa este fondatorul unei bucatarii fascinante, iar opera sa este cartea-eveniment de la care incepe toata cultura noastra culinara!

Detalii

Regaseste gustul sofisticat al marii gastronomii imbinat cu traditia balcanica! O carte care a stat la temelia bucatariei regale romane, Ecaterina Bacalbasa – sotia lui Constatin – fiind bucatareasa personala si de lux a reginei Maria. Dictatura gastronomica este un savuros si foarte cuprinzator tratat de arta culinara, care isi pastreaza peste timp actualitatea, reprezentand o veritabila temelie a civilizatiei romanesti moderne. Cele 1501 de retete incredibil de savuroase recupereaza intreaga noastra traditie in ale mancarii, dar, in acelasi timp, reusesc sa stabileasca o incitanta conexiune cu gustul sofisticat al marii gastronomii, in special al celei franceze. Cu gura plina de mititei, dar si de homari, Constantin Bacalbasa este fondatorul unei bucatarii fascinante, iar opera sa este cartea-eveniment de la care incepe toata cultura noastra culinara!
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura lifestyle
Autor Constantin Bacalbasa
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x