Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Dieta cu vin. Un ghid complet pentru nutritie si stil de viata

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

35,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Persoanele care consuma vin sunt, in general, mai sanatoase si au parte de o viata mai lunga. Aceasta afirmatie nu exprima doar o dorinta — spune autorul, care si-a petrecut multi ani studiind beneficiile pe care le prezinta vinul pentru sanatate. Cercetarile sale evidentiaza faptul ca cei care consuma vin rosu sunt expusi mai rar la afectiuni cardiace sau diabet. In Dieta cu vin, autorul examineaza importanta consumului de vin, a dietei si a stilului de viata in atingerea unui grad maxim de bunastare, sustinand consumul zilnic de vin rosu ca parte a unui stil de viata sanatos. Celor care nu doresc sa bea vin rosu, autorul le recomanda alimente si bauturi alternative care pot aduce beneficii asemanatoare.


Roger Corder este profesor de terapie experimentala la William Harvey Research Institute, Londra. Timp de 25 de ani, el a desfasurat cercetari in domeniul functiilor cardiovasculare si al legaturilor dintre diabet si bolile de inima, cu scopul de a descoperi tratamente noi pentru aceste probleme de sanatate care se propaga intr-o masura din ce in ce mai mare. Pro¬fesorul Corder a publicat numeroase articole si a tinut conferinte pe tema descoperirilor sale, care confirma legatura dintre consumul ponderat de vin si sanatate.


Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual. Caile medicinei clasice se imbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.

Colectia „Sa fii sanatos“ deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata.

Detalii

Persoanele care consuma vin sunt, in general, mai sanatoase si au parte de o viata mai lunga. Aceasta afirmatie nu exprima doar o dorinta — spune autorul, care si-a petrecut multi ani studiind beneficiile pe care le prezinta vinul pentru sanatate. Cercetarile sale evidentiaza faptul ca cei care consuma vin rosu sunt expusi mai rar la afectiuni cardiace sau diabet. In Dieta cu vin, autorul examineaza importanta consumului de vin, a dietei si a stilului de viata in atingerea unui grad maxim de bunastare, sustinand consumul zilnic de vin rosu ca parte a unui stil de viata sanatos. Celor care nu doresc sa bea vin rosu, autorul le recomanda alimente si bauturi alternative care pot aduce beneficii asemanatoare. Roger Corder este profesor de terapie experimentala la William Harvey Research Institute, Londra. Timp de 25 de ani, el a desfasurat cercetari in domeniul functiilor cardiovasculare si al legaturilor dintre diabet si bolile de inima, cu scopul de a descoperi tratamente noi pentru aceste probleme de sanatate care se propaga intr-o masura din ce in ce mai mare. Pro¬fesorul Corder a publicat numeroase articole si a tinut conferinte pe tema descoperirilor sale, care confirma legatura dintre consumul ponderat de vin si sanatate. Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual. Caile medicinei clasice se imbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale. Colectia „Sa fii sanatos“ deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Curtea Veche
Autor Roger Corder
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x