Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

DIETA SOUTH BEACH. Un plan simplu si placut, conceput de un medic, pentru a reusi sa slabiti rapid si sanatos

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

Pret normal: 25,00 RON

Special Price 23,00 RON

SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Dieta South Beach este poate cea mai celebra dieta pentru slabit din intreaga lume. A fost conceputa de un medic cardiolog, Arthur Agatston, care a observat de-a lungul lungii sale experiente medicale problemele pacientilor sai supraponderali . Dieta propusa de acesta a avut un asa mare succes incat l-a propulsat in topul medicilor renumiti. Desigur, cel mai spectaculos efect al acestei diete este faptul ca in primele 2 saptamani se pot pierde 4-7 kg din masa corporala in exces. Ceea ce nu e deloc de neglijat.
Cartea de fata isi propune sa despice firul in patru, analizand problemele si oferind solutii practice pentru un corp zvelt. Orice pentru sanatate si frumusete, nu-i asa?!

Detalii

Dieta South Beach este poate cea mai celebra dieta pentru slabit din intreaga lume. A fost conceputa de un medic cardiolog, Arthur Agatston, care a observat de-a lungul lungii sale experiente medicale problemele pacientilor sai supraponderali . Dieta propusa de acesta a avut un asa mare succes incat l-a propulsat in topul medicilor renumiti. Desigur, cel mai spectaculos efect al acestei diete este faptul ca in primele 2 saptamani se pot pierde 4-7 kg din masa corporala in exces. Ceea ce nu e deloc de neglijat. De asemenea, aceasta dieta este una dintre cele mai echilibrate intrucat nu impune restrictii draconice si nici nu infometeaza, pastrand placerea de a manca, iar efectul „Yo-yo” (de revenire la greutatea initiala dupa renuntarea la dieta) este inexistent. Cu siguranta ca aceste detalii trezesc interesul oricarei persoane care pune pret pe aspectul sau fizic. Cartea de fata isi propune sa despice firul in patru, analizand problemele si oferind solutii practice pentru un corp zvelt. Orice pentru sanatate si frumusete, nu-i asa?!
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Curtea Veche
Autor Dr. Arthur Agatston

V-ar putea interesa si urmatoarele produse...

Solutia Sinatra - Cardiologie metabolica

Solutia Sinatra - Cardiologie metabolica

Pret normal: 25,00 RON

Special Price 23,00 RON

Traiesc, deci ma abtin - editia a II-a

Traiesc, deci ma abtin - editia a II-a

Pret normal: 35,00 RON

Special Price 33,00 RON

   
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x