Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

ENCICLOPEDIA PLANTELOR DECORATIVE, VOL. 2 PARCURI SI GRADINI

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

45,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Cu ajutorul acestei carti, prezentam sfaturi practice care sa vina in sprijinul cultivatorilor de plante decorative, pentru ca toate eforturile lor sa fie incununate de succes. Datorita abordarii si perspectivei, aceasta enciclopedie a plantelor decorative se adreseaza studentilor, cadrelor didactice, botanistilor, floricultorilor si tuturor celor care iubesc plantele, natura si frumosul.


Enciclopedia plantelor decorative va fi elaborata in mai multe volume, in care se prezinta diverse specii arboricole, arbustive si erbacee din parcuri, gradini, sere si apartamente.

Detalii

Cu ajutorul acestei carti, prezentam sfaturi practice care sa vina in sprijinul cultivatorilor de plante decorative, pentru ca toate eforturile lor sa fie incununate de succes. Datorita abordarii si perspectivei, aceasta enciclopedie a plantelor decorative se adreseaza studentilor, cadrelor didactice, botanistilor, floricultorilor si tuturor celor care iubesc plantele, natura si frumosul. Enciclopedia plantelor decorative va fi elaborata in mai multe volume, in care se prezinta diverse specii arboricole, arbustive si erbacee din parcuri, gradini, sere si apartamente.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura All
Autor Aurel Ardelean , Gheorghe Mohan
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x