Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Esti extenuat? Pune capat epuizarii si simte-te minunat din nou

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

39,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Epuizarea a capatat, in zilele noastre, amploarea unei epidemii. Starea de oboseala este una dintre problemele zilnice, in fata careia sunt pusi tot mai multi oameni, nestiind cum s-o trateze. Exact aceasta este ideea pe care o dezvolta doctorul Frank Lipman in cartea sa.In aceste pagini el reda, pe etape, un program de revitalizare de 42 de zile, care pune accetul atat asupra felului in care ne hranim, cat si asupra exercitiilor fizice (mai exact, a pozitiilor yoga) pe care ar trebui sa le practicam. Autorul adauga, la sfarsitul cartii, si un intreg retetar de preparate eficiente in procesul de revitalizare.

Detalii

Epuizarea a capatat, in zilele noastre, amploarea unei epidemii. Starea de oboseala este una dintre problemele zilnice, in fata careia sunt pusi tot mai multi oameni, nestiind cum s-o trateze. Exact aceasta este ideea pe care o dezvolta doctorul Frank Lipman in cartea sa.In aceste pagini el reda, pe etape, un program de revitalizare de 42 de zile, care pune accetul atat asupra felului in care ne hranim, cat si asupra exercitiilor fizice (mai exact, a pozitiilor yoga) pe care ar trebui sa le practicam. Autorul adauga, la sfarsitul cartii, si un intreg retetar de preparate eficiente in procesul de revitalizare. In plus, sunt mentionate in detaliu si alimentele care au efecte benefice similare. Acest program alimentar este construit in asa fel incat functioneaza si ca o dieta – care este cu atat mai eficienta in masura in care reusim sa ne regasim ritmul natural al organismului, un principiu de baza in cartea lui Frank Lipman. Trebuie sa traiesti, sa te odihnesti, sa mananci dupa ritmurile tale organice. Cu siguranta ca, regasindu-ne echilibrul genetic, vom reusi sa ducem o viata linistita, fara stres, griji si oboseala – prin urmare, vom reusi sa ne organizam si sa nu ne mai lasam coplesiti de modul alert in care se deruleaza totul in ziua de azi.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura House of Guides
Autor Frank Lipman
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x