Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Exercitii pentru creier - Strategii antiimbatranire pentru superputere mentala

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

30,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

"Exercitii pentru creier" este un rezumat al celor mai recente si revolutionare informatii despre cum sa ne pastram sanatatea creierului, sa ne imbunatatim memoria, concentrarea, creativitatea si sa ne bucuram de o minte armonioasa pentru tot restul vietii.

Detalii

"Exercitii pentru creier" este un rezumat al celor mai recente si revolutionare informatii despre cum sa ne pastram sanatatea creierului, sa ne imbunatatim memoria, concentrarea, creativitatea si sa ne bucuram de o minte armonioasa pentru tot restul vietii. „Singura carte care aduna la un loc cele mai bune sfaturi medicale, nutritionale, psihologice si de stil de viata pentru a mentine cel mai important organ — creierul uman – la inalte standarde de performanta.“ V.A. Howard, Ph.D., Codirector, Philosophy of Education Research Center, Harvard University „Informatiile din aceasta carte pot fi privite ca un program pentru secolul XXI in lupta pentru stoparea tulburarilor neurodegenerative ale creierului uman.“ Frederick J. Vagnini, M.D., Clinical Professor of Surgery, Cornell Medical Center Dr. Robert M. Goldman, medic si chirurg, doctor in biochimie, absolvent al cursurilor de medicina ale Universitatii Midwestern, al Colegiului de Medicina Osteopatica si Chirurgie din Chicago si al Scolii Universitare de Medicina Central American Health Sciences, are o vasta experienta in domenii precum resuscitarea creierului, tratamentul traumelor si conservarea sangelui. A fondat numeroase corporatii si organizatii medicale internationale, printre care se numara Academia Nationala de Medicina Sportiva, Academia Americana de Medicina Antiimbatranire, Institutul de Cercetari pentru Tehnologii de Varf, Comitetul de Tehnologii pentru Resuscitare. Cariera sa de medic chirurg este dublata de una academica, Dr. Goldman fiind profesor asociat la Universitatea Harvard si la Universitatea Oklahoma. A publicat numeroase articole, obtinand peste 100 de patente medicale si multiple premii si distinctii pentru inventiile sale. A colaborat in activitati de cercetare cu prestigioase institutii precum Crucea Rosie, NASA, Departamentul Apararii al Statelor Unite. Este autorul bestsellerurilor Stopping the Clock: Dramatic Breakthroughs in Anti-Aging & Age Reversal Techniques si 121 Ways to Live 121 Years: Prescriptions for Longevity. DR. RONALD KLATZ este expert in medicina preventiva, biotehnologii avansate si geriatrie. Dupa ce a absolvit Universitatea Tehnologica din Florida si Colegiul de Medicina Osteopatica si Chirurgie din Des Moines, Iowa, Dr. Klatz a dedicat un timp considerabil organizarii si promovarii conceptelor medicale de geriatrie, precum si realizarii si implementarii unor programe de tratament pentru bolile batranetii. Pe langa o bogata activitate publicistica la reviste precum Longevity sau The Archives of Gerontology and Geriatrics, este autorul volumului Grow young with HGH: The Amazing Medically Proven Plan to Reverse Aging. LISA BERGER este coautoare a noua carti din domeniul sanatatii si al decoperirilor medicale. Printre acestea se remarca bestsellerurile Under Observation: Life Inside the McLean Psychiatric Hospital, impreuna cu dr. Alexander Vuckovic, Intelligent Memory, alaturi de dr. Barry Gordon, siThe War on Pain, impreuna cu Scott Fishman.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Curtea Veche
Autor Robert Goldman împreunacu Lisa Berger si Ronald Klatz
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x