Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Fitoterapie traditionala si moderna

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

Pret normal: 39,00 RON

Special Price 38,00 RON

SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Una dintre cele mai complete carti de fitoterapie din tara noastra, volumul de fata ofera cititorului informatii detaliate, foarte bine structurate astfel incat cele aproximativ 500 de plante medicinale si cele peste 1000 de preparate fitoterapeutice sa fie gasite cat mai usor si parcurse cat mai facil.
. Exista informatii despre plante, despre identificarea acestora, despre culegerea, depozitarea și prepararea acestora astfel incat totul sa para o joaca de copil.
De precizat ca sunt oferite inclusiv informatii privitoare la procesele patologice care ne afecteaza sanatatea din aproape toate domeniile de activitate medicala (pneumologie, gastroenterologie, boli de nutritie si metabolism, imunologie etc).

Detalii

Una dintre cele mai complete carti de fitoterapie din tara noastra, volumul de fata ofera cititorului informatii detaliate, foarte bine structurate astfel incat cele aproximativ 500 de plante medicinale si cele peste 1000 de preparate fitoterapeutice sa fie gasite cat mai usor si parcurse cat mai facil. Fie ca este vorba de un initiat in aceasta stiinta cu vechime sau un „maestru” in ale fitoterapiei, paginile acestei carti ajuta deopotriva. Exista informatii despre plante, despre identificarea acestora, despre culegerea, depozitarea și prepararea acestora astfel incat totul sa para o joaca de copil. Si daca se tine cont ca fitotrapia are un real efect asupra sanatatii noastre, dat fiind ca natura este un veritabil vindecator, nu ne ramane decat sa citim si sa punem in practica ceea ce ni se ofera. De precizat ca sunt oferite inclusiv informatii privitoare la procesele patologice care ne afecteaza sanatatea din aproape toate domeniile de activitate medicala (pneumologie, gastroenterologie, boli de nutritie si metabolism, imunologie etc). Nu trebuie decat sa ne mobilizam si sa luam atitudine.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Fiat Lux
Autor Ovidiu Bojor

V-ar putea interesa si urmatoarele produse...

Enciclopedie culinara

Enciclopedie culinara

139,00 RON
Sanatatea are gust

Sanatatea are gust

Pret normal: 81,00 RON

Special Price 79,00 RON

   
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x