Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Ghidul aditivilor alimentari

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

25,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Un ghid usor de folosit, de mare ajutor in alegerea alimentelor cele mai sanatoase atit pentru adulti, cit si pentru copii.

Multi dintre noi vrem sa aflam ce se ascunde in spatele denumirilor si codurilor de pe etichetele alimentelor. Exista unii aditivi nocivi si altii care nu reprezinta un pericol pentru sanatatea noastra? In acest ghid, principalii aditivi alimentari sint prezentati intr-o maniera schematica intr-un tabel in care se specifica utilizarea in industria alimentara si gradul lor de periculozitate, incluzand si tulburarile de sanatate pe care le pot provoca. Capitole separate descriu in detaliu cei mai cunoscuti aditivi – aspartamul, glutamatul monosodic, maltodextrina –, precum si diferite produse testate de autoare.

Detalii

Un ghid usor de folosit, de mare ajutor in alegerea alimentelor cele mai sanatoase atit pentru adulti, cit si pentru copii. Multi dintre noi vrem sa aflam ce se ascunde in spatele denumirilor si codurilor de pe etichetele alimentelor. Exista unii aditivi nocivi si altii care nu reprezinta un pericol pentru sanatatea noastra? In acest ghid, principalii aditivi alimentari sint prezentati intr-o maniera schematica intr-un tabel in care se specifica utilizarea in industria alimentara si gradul lor de periculozitate, incluzand si tulburarile de sanatate pe care le pot provoca. Capitole separate descriu in detaliu cei mai cunoscuti aditivi – aspartamul, glutamatul monosodic, maltodextrina –, precum si diferite produse testate de autoare.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Polirom
Autor Corinne Gouget
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x