Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Ghidul bonei

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

25,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Un ghid complet si usor in care gasesti explicat tot ceea ce trebuie sa stie o bona despre ingrijirea copilului, de la nou-nascut la prescolar.

include:
- Hranirea, programul de somn, activitatile de zi cu zi
- Primul ajutor si masurile de siguranta
- Pagini de completat pentru informarea parintilor si numerele de contact pentru situatii de urgenta
- Activitati pentru zile ploioase si pentru intalnirile de joaca

Pentru toate bonele si pentru cei carora le pasa de copii
Plin de informatii utile, ghidul bonei va ofera cunostintele de baza si chiar mai mult de atat — cum sa feresti copilul de primejdii si ce sa faci in caz de urgenta; cele mai importante cinci motive pentru care plang bebelusii si unsprezece modalitati de calmare a lor; cum sa temperezi crizele de furie si cum sa il tentezi cu mancare pe mofturos; cum sa comunici cu un bebelus si cum sa inveti un copilas sa vorbeasca; cum sa il imbaiezi, cum sa-l inveti sa foloseasca olita, cum sa mediezi disputele intre frati, cum sa procedezi in momentele de relaxare, dar mai ales cum sa colaborezi cat mai bine cu familia.

Detalii

Un ghid complet si usor in care gasesti explicat tot ceea ce trebuie sa stie o bona despre ingrijirea copilului, de la nou-nascut la prescolar. include: - Hranirea, programul de somn, activitatile de zi cu zi - Primul ajutor si masurile de siguranta - Pagini de completat pentru informarea parintilor si numerele de contact pentru situatii de urgenta - Activitati pentru zile ploioase si pentru intalnirile de joaca Pentru toate bonele si pentru cei carora le pasa de copii Plin de informatii utile, ghidul bonei va ofera cunostintele de baza si chiar mai mult de atat — cum sa feresti copilul de primejdii si ce sa faci in caz de urgenta; cele mai importante cinci motive pentru care plang bebelusii si unsprezece modalitati de calmare a lor; cum sa temperezi crizele de furie si cum sa il tentezi cu mancare pe mofturos; cum sa comunici cu un bebelus si cum sa inveti un copilas sa vorbeasca; cum sa il imbaiezi, cum sa-l inveti sa foloseasca olita, cum sa mediezi disputele intre frati, cum sa procedezi in momentele de relaxare, dar mai ales cum sa colaborezi cat mai bine cu familia.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Curtea Veche
Autor Heidi Murkoff, Sharon Mazel
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x