Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Ghidul plantelor medicinale si aromatice de la A la Z

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

Pret normal: 24,00 RON

Special Price 23,00 RON

SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Volumul de fata cuprinde o colectie de aproximativ 150 de plante medicinale si aromatice din cele cateva mii de specii cunoscute. Acestea sunt descrise cu lux de amanunte fara a intra in detalii neimportante. Structurarea lucrarii este cat se poate de logica, astfel incat cititorului ii va fi foarte usor sa caute corelatiile dintre plante si afectiunile pe care acestea le trateaza, le amelioreaza sau le previne. Sunt amintite peste 500 de afecțiuni care isi gasesc rezolvarea in aceste adevarate minuni vii cu frunze.

Detalii

Despre actiunea binefacatoare a plantelor am auzit cu totii dar putini am incercat. Niciodata nu este prea tarziu sa punem in aplicare ceea ce ne-a oferit natura ca zestre: plantele medicinale si aromatice. Rolul lor este evident, fiind subiectul de studiu al unei stiinte foarte vechi care are o traditie indelungata pe teritoriul tarii noastre: fitoterapia. Volumul de fata cuprinde o colectie de aproximativ 150 de plante medicinale si aromatice din cele cateva mii de specii cunoscute. Acestea sunt descrise cu lux de amanunte fara a intra in detalii neimportante. Structurarea lucrarii este cat se poate de logica, astfel incat cititorului ii va fi foarte usor sa caute corelatiile dintre plante si afectiunile pe care acestea le trateaza, le amelioreaza sau le previne. Sunt amintite peste 500 de afecțiuni care isi gasesc rezolvarea in aceste adevarate minuni vii cu frunze. Desigur, exista pe langa aspectul teoretic al lucrarii de fata si un aspect practic: identificarea plantelor, culegerea, prelucrarea si pastrarea lor. Nimic nu va scapa impatimitului care doreste sa isi faca propria sa fabrica de medicamente la sine acasa. Sa lasi natura sa vindece este cel mai intelept lucru: „Medicus curat, natura sanat”.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Fiat Lux
Autor Ovidiu Bojor

V-ar putea interesa si urmatoarele produse...

Plante pentru balcon si terasa

Plante pentru balcon si terasa

Pret normal: 49,90 RON

Special Price 47,90 RON

Fitoterapie traditionala si moderna

Fitoterapie traditionala si moderna

Pret normal: 39,00 RON

Special Price 38,00 RON

   
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x