Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Incursiune in medicina naturista: in amintirea lui Valeriu Popa

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

60,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Avantajele pe care ti le ofera natura sint evidente prin folosirea inteligenta a elementelor nutritive se elimina toxinele ce cauzeaza boala si nu mai sint afectate si alte organe. Inca din Antichitate, inteleptii duceau o viata in armo­nie cu natura. De indemnul lor de a trai sanatos trebuie sa tinem seama, prin folosirea a cit mai multe alimente netrecute prin foc sau reducind carnea din alimentatie si prin evitarea meselor supra­abundente. Valeriu Popa spunea ca ar fi suficient daca am minca un sfert din ceea ce consumam in mod obisnuit.

Detalii

Una dintre cele mai vindute carti de medicina naturista din Romania Avantajele pe care ti le ofera natura sint evidente prin folosirea inteligenta a elementelor nutritive se elimina toxinele ce cauzeaza boala si nu mai sint afectate si alte organe. Inca din Antichitate, inteleptii duceau o viata in armo­nie cu natura. De indemnul lor de a trai sanatos trebuie sa tinem seama, prin folosirea a cit mai multe alimente netrecute prin foc sau reducind carnea din alimentatie si prin evitarea meselor supra­abundente. Valeriu Popa spunea ca ar fi suficient daca am minca un sfert din ceea ce consumam in mod obisnuit. „Trebuie sa avem incredere in capacitatea propriului organism de a se reface conform matricei genetice initiale, care este cea de sanatate. Nimic nu este imposibil cind ai credinta si rabdare. Si eu am trecut, pentru o perioada de timp, prin aceasta disperare, dar Dumnezeu imi indruma pasii si nu ma dau batuta. Am inteles ca boala este rezultatul unor greseli facute cu voie sau fara voie si al unor lectii de viata.” „Intelepciunea din subconstient si imaginatia creatoare pot modela fiecare celula, toate organele, nervii, muschii si, impreuna cu plantele, apa si soarele, pot sa aduca vindecarea. Revelatoare in acest sens sint cuvintele apostolului Marcu: «Toate cite cereti, rugindu-va, sa credeti ca le-ati primit si le veti avea». Credinta este tot gind acceptat de mentalul constient (sub forma de imagine). Esenta divina din noi, adevarul, reprezinta sanatatea, pacea, curatenia, bucuria, libertatea, iubirea.” (Speranta Anton)
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Polirom
Autor Speranta Anton
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x