Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Inteligenta emotionala în educatia copiilor. Editia a III-a

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

28,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

• Vrei sa sti secretele prin care sa-ti cresti copilul intr+un mod inteligent si echilibrat? Vrei sa te folosesti de tendintele lui naturale spre ludic si experimentare, cu scopul de a-l invata lucruri noi? Iti doresti sa-i insufli si sa-i cultivi diverse idealuri si sa-l faci sa inteleaga ca esti sprijinul lui in permanenta? Esti interesat sa valorifici fiecare moment petrecut in compania lui si sa-l faci sa dobandeasca aptitudini esentiale, pentru a se dezvolta ca un adult puternic si independent?

• Avand ca sursa principiile expuse de Daniel Goleman in bestsellerul sau Inteligenta emotionala, autorii iti propun metode inovatoare de educatie, precum si exercitii practice care te pot ajuta intr-un mod concret la cresterea si dezvoltarea psiho-emotionala a copilului tau.In aceasta lucrare, parintii sunt sfatuiti sa-si educe copiii sa fie flexibili, creativi, empatici si sa-si exprime sentimentele, precum si sa-i responsabilizeze si sa le insufle valori esentiale.

Scopul declarat al autorilor este acela de a-i ajuta pe parinti sa foloseasca principiile inteligentei emotionale cu rabdare si perseverenta, sa faca uz de intuitie, dar mai ales sa intretina legatura afectuoasa cu copiii lor. Daca doresti sa-ti cresti copilul in asa fel incat, mai tarziu, sa devina o persoana echilibrata, sa paseasca prin viata cu incredere si optimism, sa fie implinita emotional si adaptata societatii in care traieste, vei vedea, citind Inteligenta emotionala in educatia copiilor, ca obiectivul tau este atat placut, cat si usor de atins!

Detalii

• Vrei sa sti secretele prin care sa-ti cresti copilul intr+un mod inteligent si echilibrat? Vrei sa te folosesti de tendintele lui naturale spre ludic si experimentare, cu scopul de a-l invata lucruri noi? Iti doresti sa-i insufli si sa-i cultivi diverse idealuri si sa-l faci sa inteleaga ca esti sprijinul lui in permanenta? Esti interesat sa valorifici fiecare moment petrecut in compania lui si sa-l faci sa dobandeasca aptitudini esentiale, pentru a se dezvolta ca un adult puternic si independent? • Avand ca sursa principiile expuse de Daniel Goleman in bestsellerul sau Inteligenta emotionala, autorii iti propun metode inovatoare de educatie, precum si exercitii practice care te pot ajuta intr-un mod concret la cresterea si dezvoltarea psiho-emotionala a copilului tau. In aceasta lucrare, parintii sunt sfatuiti sa-si educe copiii sa fie flexibili, creativi, empatici si sa-si exprime sentimentele, precum si sa-i responsabilizeze si sa le insufle valori esentiale. Scopul declarat al autorilor este acela de a-i ajuta pe parinti sa foloseasca principiile inteligentei emotionale cu rabdare si perseverenta, sa faca uz de intuitie, dar mai ales sa intretina legatura afectuoasa cu copiii lor. Daca doresti sa-ti cresti copilul in asa fel incat, mai tarziu, sa devina o persoana echilibrata, sa paseasca prin viata cu incredere si optimism, sa fie implinita emotional si adaptata societatii in care traieste, vei vedea, citind Inteligenta emotionala in educatia copiilor, ca obiectivul tau este atat placut, cat si usor de atins!
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Curtea Veche
Autor Maurice J. Elias, Steven E. Tobias, Brian S. Friedlander
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x