Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Mami, tati, ma auziti? Pentru o mai buna întelegere a copilului - Editia a IV-a

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

24,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

• Caci ei au propriile lor ganduri
Acesta ar putea fi tema de gandire data de aceasta care ne invita sa descoperim incredibila varietate a limbajelor folosite de copil in timp ce incearca sa se dezvaluie si sa se familiarizeze cu o lume plina de neprevazut si de pericole.
In perioada primei copilarii, parintii si educatorii sunt pusi fata in fata cu o paleta de limbaje nonverbale pe care trebuie sa le asculte, sa le recunoasca si sa incerce sa le inteleaga: gesturile, somatizarile sau simbolizarile.
Cand copilul are acces la exprimarea verbala, incepe minunatul joc al transpunerii in cuvinte a trairilor si a emotiilor, al ascultarii si al recunoasterii copilului ca individualitate. Copilul are puterea magica de a se face auzit, de a ne intelege fara cuvinte, de a ne permite sa ne intoarcem la propria copilarie pentru a umple golurile de tristete si angoasa... trebuie doar sa il ascultam.

Detalii

• Caci ei au propriile lor ganduri Acesta ar putea fi tema de gandire data de aceasta care ne invita sa descoperim incredibila varietate a limbajelor folosite de copil in timp ce incearca sa se dezvaluie si sa se familiarizeze cu o lume plina de neprevazut si de pericole. In perioada primei copilarii, parintii si educatorii sunt pusi fata in fata cu o paleta de limbaje nonverbale pe care trebuie sa le asculte, sa le recunoasca si sa incerce sa le inteleaga: gesturile, somatizarile sau simbolizarile. Cand copilul are acces la exprimarea verbala, incepe minunatul joc al transpunerii in cuvinte a trairilor si a emotiilor, al ascultarii si al recunoasterii copilului ca individualitate. Copilul are puterea magica de a se face auzit, de a ne intelege fara cuvinte, de a ne permite sa ne intoarcem la propria copilarie pentru a umple golurile de tristete si angoasa... trebuie doar sa il ascultam.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Curtea Veche
Autor Jacques Salomé
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x