Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Micromiracole. Sa descoperim puterea vindecatoare a enzimelor - Editia a II-a

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

32,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

• Bun venit la cea mai noua frontiera a vindecarii, acolo unde substantele naturale cunoscute sub denumirea de enzime vor juca un rol definitiv in viziunea noastra asupra bolii. Spre deosebire de tratamentele conventionale, care doar mascheaza simptomele, suplimentele cu enzime actioneaza la nivel celular pentru a reface si a preveni daunele care genereaza nenumarate probleme de sanatate. In plus, enzimele sunt sigure, neavand niciun fel de efecte secundare.
Volumul Micromiracole este, fara indoiala, o lucrare de capatai in ceea ce priveste terapia cu enzime. Veti gasi in aceasta carte tot ceea ce va trebuie pentru a va evalua statutul propriului organism in ceea ce priveste enzimele si pentru a incorpora suplimentele cu enzime in regimul de ingrijire personala.

Detalii

• Bun venit la cea mai noua frontiera a vindecarii, acolo unde substantele naturale cunoscute sub denumirea de enzime vor juca un rol definitiv in viziunea noastra asupra bolii. Spre deosebire de tratamentele conventionale, care doar mascheaza simptomele, suplimentele cu enzime actioneaza la nivel celular pentru a reface si a preveni daunele care genereaza nenumarate probleme de sanatate. In plus, enzimele sunt sigure, neavand niciun fel de efecte secundare. Volumul Micromiracole este, fara indoiala, o lucrare de capatai in ceea ce priveste terapia cu enzime. Veti gasi in aceasta carte tot ceea ce va trebuie pentru a va evalua statutul propriului organism in ceea ce priveste enzimele si pentru a incorpora suplimentele cu enzime in regimul de ingrijire personala.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Curtea Veche
Autor Dr. Ellen W. Cutler, Dr. Jeremy E. Kaslow
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x