Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Noua revolutie a glucozei. Indicele glicemic - o solutie pentru sanatate ideala

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

Pret normal: 19,00 RON

Special Price 18,00 RON

SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Descoperirea indicelui glicemic in lumea medicala a constituit una din marile revolutii recente in cazul redefinirii conceptului de sanatate.
Volumul de fata explica pe larg, dar clar si pe intelesl tuturor, ce este de fapt indicele glicemic si de ce trebuie el sa fie luat in considerare in alimentatia fiecaruia dintre noi.
Totodata a determinat obtinerea de noi strategii eficiente in controlul glicemiei, a diabetului, a misteriosului sindrom X metabolic si nu in ultimul rand a determinat o scadere a riscului de deces prin infarctul miocardic. „Noua revolutie a glucozei” se adreseaza fiecaruia dintre noi iar solutiile practice regasite in filele acestei carti sunt valabile in orice zi, pentru orice meniu.

Detalii

Descoperirea indicelui glicemic in lumea medicala a constituit una din marile revolutii recente in cazul redefinirii conceptului de sanatate. A schimbat radical modul de a privi alimentatia si a deschis noi orizonturi in obtinerea unor solutii pentru probleme ce pareau ca nu se pot rezolva decat cu mari sacrificii sau chiar deloc. Volumul de fata explica pe larg, dar clar si pe intelesl tuturor, ce este de fapt indicele glicemic si de ce trebuie el sa fie luat in considerare in alimentatia fiecaruia dintre noi. Spre exemplu, acesta a oferit in mod direct sau indirect solutii in lupta cu nedoritele kilograme in plus. Totodata a determinat obtinerea de noi strategii eficiente in controlul glicemiei, a diabetului, a misteriosului sindrom X metabolic si nu in ultimul rand a determinat o scadere a riscului de deces prin infarctul miocardic. „Noua revolutie a glucozei” se adreseaza fiecaruia dintre noi iar solutiile practice regasite in filele acestei carti sunt valabile in orice zi, pentru orice meniu.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Curtea Veche
Autor Jennie Brand Miller, Kaye Foster Powell, Stephen Colagiuri

V-ar putea interesa si urmatoarele produse...

Sanatatea are gust

Sanatatea are gust

Pret normal: 81,00 RON

Special Price 79,00 RON

Solutia Sinatra - Cardiologie metabolica

Solutia Sinatra - Cardiologie metabolica

Pret normal: 25,00 RON

Special Price 23,00 RON

   
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x