Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

PLANTE PENTRU SANATATE

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

68,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Jethro Kloss si-a dedicat jumatate din bestsellerul sau, Inapoi in Paradis, temei extrem de actuale - utilizarea plantelor pentru un trai sanatos si pentru vindecarea diverselor afectiuni. In aceste timpuri, plantele reprezinta fundamentul multor medicamente, si comercializarea produselor din plante a devenit o afacere la nivel mondial. Plante pentru sanatate prezinta textul extras din cartea originala a lui Kloss, insotit de ilustratiile necesare recunoasterii plantelor ceea ce completeaza atat estetic cat si functional o informatie de mare ajutor.

Lucrarea face si un inventar al maladiilor si cauzele care le provoaca, simptomele, tratamentul cu ajutorul plantelor, precum si alte metode naturale de vindecare.
Aparitia acestei carti la Editura Corint este insotita de publicarea lucrarii Hrana pentru sanatate a aceluiasi autor.

Detalii

Jethro Kloss si-a dedicat jumatate din bestsellerul sau, Inapoi in Paradis, temei extrem de actuale - utilizarea plantelor pentru un trai sanatos si pentru vindecarea diverselor afectiuni. In aceste timpuri, plantele reprezinta fundamentul multor medicamente, si comercializarea produselor din plante a devenit o afacere la nivel mondial. Plante pentru sanatate prezinta textul extras din cartea originala a lui Kloss, insotit de ilustratiile necesare recunoasterii plantelor ceea ce completeaza atat estetic cat si functional o informatie de mare ajutor. Lucrarea face si un inventar al maladiilor si cauzele care le provoaca, simptomele, tratamentul cu ajutorul plantelor, precum si alte metode naturale de vindecare. Aparitia acestei carti la Editura Corint este insotita de publicarea lucrarii Hrana pentru sanatate a aceluiasi autor.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Corint
Autor Jethro Kloss
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x