Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Ne-am reprofilat

Calatoria noastra a inceput cu ideea de a a furniza "ingredientele pentru o viata sanatoasa" - pe care le-am vazut initial sub forma de carti culinare, de nutritie si despre familie.

De ce carti ? Pentru ca Internetul abunda de retete miraculoase de tot felul si cartile de cele mai multe ori au listate si studiile stiintifice care au stat la baza elaborarii acestora sau experienta dovedita a specialistilor din domeniu.

Ingredientele pentru o viata sanatoasa 2.0

In aceasta calatorie, am descoperit ca nu informatia este lipsa in ecuatie, ci contactul uman.

Am participat la cursuri culinare si de nutritie, unde unii cursanti, care aveau anumite probleme de sanatate - stiau parca mai multe decat instructorul din fata lor.

Si atunci am inteles ca de cele mai multe ori lipsesc sprijinul, apropierea si aprecierea umana pentru demersuri care sa ne imbunatateasca viata.

Asa incat am ajuns din domeniul online, in domeniul offline, si am inceput sa organizam evenimente care sa ne apropie ca oameni si in acelasi timp sa ofere experiente reusite pentru cei implicati. Ele sunt evenimente de degustare si schimb de retete, unde furnizori de incredere sunt implicati in elaborarea retetelor si oameni pasionati din comunitatea in crestere isi pun la bataie retetele personale.

Activam si pe platforma meetup - aici :- insa este mult mai bine sa ne lasati datele de contact in formularul de mai jos, pentru ca mesajele sa ajunga in inbox.

Va invitam!

Evenimente culinare: Degustari si schimb de retete

* camp obligatoriu

Va asteptam cu drag!

 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x