Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Preparate din peste si fructe de mare

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

28,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Un adevarat ghid gastronomic care cupride 500 de retete diverse din peste si fructe de mare, pentru orice gust si moment al mesei: aperitive, supe si ciorbe, feluri de baza, salate.
Preparatele prezentate sunt usor de realizat, iar ingredientele folosite sunt usor de procurat.
Pestele este unul dintre cele mai sanatoase alimente, bogat in substante hranitoare, iar prezenta lui in alimentatie contribuie la scaderea tensiunii arteriale, a trigliceridelor, a colesterolului si a riscului producerii infarctului miocardic.
Printre beneficiile aduse sanatatii de o alimentatie bogata in peste si fructe de mare se numara si mentinerea greutatii corporale optime, aceste alimente regasindu-se in aproape toate dietele.
In prezenta lucrare veti descoperi numeroase modalitati prin care pestele si fructele de mare se pot transforma in veritabile delicatese.
Iata suficiente motive pentru ca aceasta carte sa nu lipseasca din nicio gospodarie.

Detalii

Un adevarat ghid gastronomic care cupride 500 de retete diverse din peste si fructe de mare, pentru orice gust si moment al mesei: aperitive, supe si ciorbe, feluri de baza, salate. Preparatele prezentate sunt usor de realizat, iar ingredientele folosite sunt usor de procurat. Pestele este unul dintre cele mai sanatoase alimente, bogat in substante hranitoare, iar prezenta lui in alimentatie contribuie la scaderea tensiunii arteriale, a trigliceridelor, a colesterolului si a riscului producerii infarctului miocardic. Printre beneficiile aduse sanatatii de o alimentatie bogata in peste si fructe de mare se numara si mentinerea greutatii corporale optime, aceste alimente regasindu-se in aproape toate dietele. In prezenta lucrare veti descoperi numeroase modalitati prin care pestele si fructele de mare se pot transforma in veritabile delicatese. Iata suficiente motive pentru ca aceasta carte sa nu lipseasca din nicio gospodarie.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Corint
Autor Gina Frincu , Maria-Melania Sarbu
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x