Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Programul de 90 de minute de somn pentru bebelusi. Urmati ciclul natural de odihna al copiilor

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

20,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Somnul la bebelusi constituie unul dintre cele mai mari motive de stres si ingrijorare pentru foarte multi parinti. Lipsa de odihna aduce numeroase neajunsuri, precum oboseala cronica, o permanenta stare de iritare sau refuzul de a manca. Sunt dese situatiile in care, in ciuda tuturor incercarilor mamelor care nu mai stiu cum sa-si aline copiii, sau a tatilor care fac tot ce le sta in putinta pentru a-i calma, bebelusii plang, se agita si nu au parte de un somn indestulator.


Pentru astfel de probleme dr. Polly Moore a alcatuit Programul de 90 de minute de somn pentru bebelusi. Strategiile propuse de autoare sunt simple, usor de pus in practica, dar mai ales fundamentate stiintific si au un efect garantat. Astfel copiii vor avea parte de un somn linistit, ordonat si inviorator, iar parintii isi vor putea lua de pe cap o grija in plus.

Detalii

Somnul la bebelusi constituie unul dintre cele mai mari motive de stres si ingrijorare pentru foarte multi parinti. Lipsa de odihna aduce numeroase neajunsuri, precum oboseala cronica, o permanenta stare de iritare sau refuzul de a manca. Sunt dese situatiile in care, in ciuda tuturor incercarilor mamelor care nu mai stiu cum sa-si aline copiii, sau a tatilor care fac tot ce le sta in putinta pentru a-i calma, bebelusii plang, se agita si nu au parte de un somn indestulator. Pentru astfel de probleme dr. Polly Moore a alcatuit Programul de 90 de minute de somn pentru bebelusi. Strategiile propuse de autoare sunt simple, usor de pus in practica, dar mai ales fundamentate stiintific si au un efect garantat. Astfel copiii vor avea parte de un somn linistit, ordonat si inviorator, iar parintii isi vor putea lua de pe cap o grija in plus.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Curtea Veche
Autor Dr. Polly Moore
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x