Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Programul de intinerire Real Age

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

39,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Programul de intinerire RealAge a fost pe locul intai al bestsellerurilorNew York Times. Michael F. Roizen semneaza, impreuna cu dr. Mehmet C. Oz, urmatoarele titluri publicate la Curtea Veche Publishing: TU. Ghid de functionare. Cunoaste-ti corpul pentru a ramane tanar si sanatos(2007, editia a II-a, 2008); TU. La regim. Ghid de functionare pentru o talie de invidiat (2009). De aceiasi autori, in curs de aparitie la Curtea Veche Publishing: TU. Sa ramai tanar.

Detalii

Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital ce trebuie pastrat si ca stilul de viata este factorul raspunzator de problemele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati separate, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual. Metodele medicinei clasice se transforma, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale. Colectia „Sa fii sanatos“ deschide publicului cai inovatorare pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata. In ultimele decenii, speranta de viata a crescut si foarte multi dintre noi au asteptari sa ajunga la o varsta inaintata. Cu toate acestea, nu este dezirabil ca in ultimii treizeci de ani de viata sa fim bolnavi, infirmi, dependenti de familie sau de medic. Avand in spate o bogata experienta ca medic, precum si numeroase descoperiri stiintifice legate de procesul de imbatranire si de factorii care il accelereaza, Michael F. Roizen a pus la punct programul RealAge, avand la baza ideea ca avem o varsta calendaristica, dar si una reala, aceasta reflectand cu mai multa fidelitate cu cat a imbatranit corpul nostru. Autorul ne propune un tabel de calcul al varstei noastre reale si ne pune la dispozitie peste 70 de solutii pentru reducerea acesteia si pentru a avea o viata mai lunga si mai sanatoasa. Pentru fiecare dintre aceste solutii este indicat numarul de ani castigat prin aplicarea ei. Urmand recomandarile sale, veti descoperi ca nu avem nevoie de tratamente cosmetice sau de chirurgia estetica pentru a arata mai tineri, ci putem cu adevarat sa devenim mai sanatosi si mai plini de energie. Dr. Michael F. Roizen, cel care a creat conceptul „RealAge” (varsta reala), este cofondator si presedinte al Consiliului Stiintific al RealAge, Inc. A fost decan al Departamentului de Anestezie si Medicina de Urgenta de la Universitatea din Chicago. Apoi a devenit prorector al Scolii de Medicina si vicepresedinte pentru Stiinte Biomedicale la SUNY din Upstate. Actualmente este conducator al Diviziei de Anesteziologie si Medicina de Urgenta la clinica din Cleveland. Programul de intinerire RealAge a fost pe locul intai al bestsellerurilorNew York Times. Michael F. Roizen semneaza, impreuna cu dr. Mehmet C. Oz, urmatoarele titluri publicate la Curtea Veche Publishing: TU. Ghid de functionare. Cunoaste-ti corpul pentru a ramane tanar si sanatos(2007, editia a II-a, 2008); TU. La regim. Ghid de functionare pentru o talie de invidiat (2009). De aceiasi autori, in curs de aparitie la Curtea Veche Publishing: TU. Sa ramai tanar.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Curtea Veche
Autor Michael F. Roizen
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x