Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Reglati-va echilibrul acido-bazic - O viziune completa

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

25,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

• Sa devenim constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca stilul de viata pe care il avem ne face raspunzatori de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual. Metodele medicinei clasice devin mai bogate, perspectiva asupra bolii si a bolnavilor este una dinamica , iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.
Colectia „sa fii sanatos“ deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata.

Christopher Vasey este unul dintre cei mai renumiti naturopati si in lucrarea de fata ne furnizeaza, instrumentelesi metodele necesare pentru a ne putea masura, corecta si mentine echilibrul acido-bazic din organismul nostru, al carui dezechilibru sta la originea celor mai multe dintre problemele de sanatate ale omului modern.
Programul propus de doctorul vasey include trei pasi, usor de urmat de fiecare dintre noi:
1. Masurarea ph-ului;
2. Modificarea alimentatiei prin eliminarea alimentelor acidifiante din dieta. Vom gasi exemple de meniuri complexe si variate, dintre care putem alege pe cele adecvate gustului si stilului personal de viata;
3. Mentinerea echilibrului acido-bazic la un nivel optim. Acest al treilea pas reprezinta practic un pariu pe viata, pe care-l facem fata de noi insine, daca dorim sa ne pastram starea de sanatate si buna-dispozitie. Avem la indemana o serie intreaga de suplimente si revitalizante bazice, o varietate de plante medicinale care, preparate si administrate dupa retetele propuse de Christopher Vasey, nu vor intarzia sa isi arate efectele benefice asupra organismului nostru.

Detalii

• Sa devenim constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca stilul de viata pe care il avem ne face raspunzatori de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual. Metodele medicinei clasice devin mai bogate, perspectiva asupra bolii si a bolnavilor este una dinamica , iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale. Colectia „sa fii sanatos“ deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata. Christopher Vasey este unul dintre cei mai renumiti naturopati si in lucrarea de fata ne furnizeaza, instrumentelesi metodele necesare pentru a ne putea masura, corecta si mentine echilibrul acido-bazic din organismul nostru, al carui dezechilibru sta la originea celor mai multe dintre problemele de sanatate ale omului modern. Programul propus de doctorul vasey include trei pasi, usor de urmat de fiecare dintre noi: 1. Masurarea ph-ului; 2. Modificarea alimentatiei prin eliminarea alimentelor acidifiante din dieta. Vom gasi exemple de meniuri complexe si variate, dintre care putem alege pe cele adecvate gustului si stilului personal de viata; 3. Mentinerea echilibrului acido-bazic la un nivel optim. Acest al treilea pas reprezinta practic un pariu pe viata, pe care-l facem fata de noi insine, daca dorim sa ne pastram starea de sanatate si buna-dispozitie. Avem la indemana o serie intreaga de suplimente si revitalizante bazice, o varietate de plante medicinale care, preparate si administrate dupa retetele propuse de Christopher Vasey, nu vor intarzia sa isi arate efectele benefice asupra organismului nostru.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Curtea Veche
Autor Christopher Vasey
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x