Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Retete si sfaturi practice pentru slabit

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

9,90 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Doriti sa slabiti repede si fara sa va punesi in pericol sanatatea? Jacques Fricker va propune un regim rapid si inteligent, care asigura toate elementele nutritive necesare si va ajuta in acelasi timp sa scapati de kilogramele in plus. Autorul completeaza retetele cu sfaturi privind comportamentul: cum sa ai o viata activa fara sa practici un sport ori cum sa gatesti pe gustul tuturor pentru mesele in familie. De asemenea, sunt explicate si riscurile implicate de alte regimuri si de substituentii alimentari.

Detalii

Doriti sa slabiti repede si fara sa va punesi in pericol sanatatea? Jacques Fricker va propune un regim rapid si inteligent, care asigura toate elementele nutritive necesare si va ajuta in acelasi timp sa scapati de kilogramele in plus. Autorul completeaza retetele cu sfaturi privind comportamentul: cum sa ai o viata activa fara sa practici un sport ori cum sa gatesti pe gustul tuturor pentru mesele in familie. De asemenea, sunt explicate si riscurile implicate de alte regimuri si de substituentii alimentari. Cuprins: Avantajele unui regim rapid • Elogiul ciorbei de legume • Cum impac regimul rapid cu viata de familie • Cum sa am incredere in corpul meu • Solutii «care taie foamea» simple si hranitoare • Produsele lactate, aliati nebanuiti • Verdeturi, mirodenii si condimente: arome fara riscuri • Vegetarieni, atentie la carentele alimentare! • Dulciurile, modalitati de intrebuintare
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Polirom
Autor Jacques Fricker
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x