Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Sa gatim cu Jamie. Cum sa devii un bucatar mai bun

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

Pret normal: 75,00 RON

Special Price 73,00 RON

SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Obiectivul lui Jamie este unul clar: reintoarcerea la bucatarie. Si asta nu doar pentru a deschide frigiderul. Nu! Ci pentru a deveni un adevarat bucatar. Bine, nu e vorba sa devenim maestrii in arta gastronomiei ci e vorba sa ne recapatam increderea in noi. Oricine poate gati pentru ca procesul acesta este adanc ingropat in fiinta umana.

Detalii

Obiectivul lui Jamie este unul clar: reintoarcerea la bucatarie. Si asta nu doar pentru a deschide frigiderul. Nu! Ci pentru a deveni un adevarat bucatar. Bine, nu e vorba sa devenim maestrii in arta gastronomiei ci e vorba sa ne recapatam increderea in noi. Oricine poate gati pentru ca procesul acesta este adanc ingropat in fiinta umana. Ne place sa mancam, asadar cu siguranta ne vom pricepe si sa gatim ceea ce vom vrea sa mancam. Mica revolutie in bucatarie pe care o propune Jamie Oliver este una a recastigarii controlului alimentatiei si a increderii in propriile noastre forte. Si sa nu uitam ca a gati este o adevarata terapie de relaxare. Sa scapam de stres preparandu-ne ceva gutos? De ce nu?! De precizat ca Jamie ofera in cartea de fata si cateva sfaturi privitoare la ce ustensile ar trebui sa avem in bucataria noastra. In final, un mesaj de la Jamie: ”Apropo, ar trebui sa va bucurati ca ati cumparat aceasta carte deoarece fiecare banut rezultat din vanzarea ei va fi investit in a-i instrui si inspira pe tinerii defavorizati din toata lumea sa-si faca o cariera in domeniul culinar prin intermediul fundatiei Fifteen. Va multumesc din partea lor.”
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Curtea Veche
Autor Jamie Oliver
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x