Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Sa imbatranim sanatos - Cum sa-ti pastrezi tineretea fizica si spirituala

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

30,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Sa devenim constienti de faptul ca sanatatea este un capital pe care este necesar sa-l pastram, ca stilul modern de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca atat sufletul cat si trupul nu sunt entitati ce trebuie tratate separat si ca legatura omului cu universul estevitala pentru reechilibrarea din punct de vedere psihic, fizic si spiritual. Caile medicinei clasice se imbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor este intr-o continua dinamica, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.

Detalii

Sa devenim constienti de faptul ca sanatatea este un capital pe care este necesar sa-l pastram, ca stilul modern de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca atat sufletul cat si trupul nu sunt entitati ce trebuie tratate separat si ca legatura omului cu universul estevitala pentru reechilibrarea din punct de vedere psihic, fizic si spiritual. Caile medicinei clasice se imbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor este intr-o continua dinamica, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale. Colectia „Sa fii sanatos“ deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata. De ce sunt unii atat de schimbati de trecerea timpului, iar altii nu? De ce exista o foarte mare discrepanta intre varsta cronologica si cea biologica? Raspunsul este dat de factori care tin fie de genetica, fie de mediu si care pot fi controlati, potrivit lui Andrew Weil. Autorul cartii de fata considera imbatranirea drept un proces de schimbare continuu si necesar care incepe odata cu conceptia si care nu este reversibil, din pacate. Dar schimbarile neplacute aduse de imbatranire - ridurile, diminuarea abilitatii de vindecare, a tonusului muscular, a densitatii osoase si a energiei sexuale, problemele de memorie, izolarea sociala etc. - pot fi controlate, ne asigura el. Putem imbatrani cu gratie, facand tot posibilul pentru a intarzia aparitia bolilor specifice acestei varste folosind un program in 12 pasi pentru a imbatrani sanatos. Este nevoie doar sa acceptam senectutea, sa invatam si sa punem in practica ceea ce avem de facut pentru a ne mentine corpul si mintea in stare buna de functionare prin toate etapele vietii. Dr. Andrew Weil, absolvent al Facultatii de Medicina de la Harvard, este profesor de medicina, fondator si director al Centrului de Medicina Integrativa din cadrul Universitatii din Arizona si unul dintre initiatorii conceptului de medicina integrativa. In 2005, a fost desemnat de Time Magazine in top 100 al celor mai influenti oameni de pe planeta. Este autorul unui buletin informativ lunar, Self Healing, si are un site propriu,www.DrWeil.com. Mai multe informatii despre rezultatele cercetarilor sale asupra imbatranirii pot fi gasite pe site-ulwww.healthyaging.com. De acelasi autor, la Curtea Veche Publishing a mai aparut: Sanatate optima in 8 saptamani (2008).
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Curtea Veche
Autor Dr. Andrew Weil
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x