Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Sanatate optima in 8 saptamani - Cum sa profitati la maximum de puterea naturala de vindecare a organismului

Disponibilitate: Indisponibil momentan

Pret normal: 30,00 RON

Special Price 28,00 RON

SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Andrew Weil este unul dintre ce mai straluciti si mai respectati medici americani. In urma experientei sale clinice dobandita cu pacientii cu probleme de sanatate si de alimentatie, a conceput un program de 8 saptamani in care a combinat cunostintele sale de medicina conventionala cu cele de medicina alternativa. Programul se bazeaza printre altele pe folosirea propriului corp și a propriei minti ca mijloace de vindecare si include numeroase retete originale si cele mai noi descoperiri in domeniul medical ce pot fi utilizate in vastul domeniu al sanatatii alimentatiei.

Detalii

Andrew Weil este unul dintre cei mai straluciti si mai respectati medici americani. In urma experientei sale clinice dobandita cu pacientii cu probleme de sanatate si de alimentatie, a conceput un program de 8 saptamani in care a combinat cunostintele sale de medicina conventionala cu cele de medicina alternativa. Rezultatele sale au depasit asteptarile iar sutele de mii de persoane ce au luat parte la aceasta experienta sunt dovezi vii. Programul se bazeaza printre altele pe folosirea propriului corp și a propriei minti ca mijloace de vindecare si include numeroase retete originale si cele mai noi descoperiri in domeniul medical ce pot fi utilizate in vastul domeniu al sanatatii alimentatiei. Indiferent de criteriile particulare ale fiecarei persoane (sex, varsta, ocupatie etc), programul se poate mula astfel incat rezultatele obtinute sa fie optime. Ramana la latitudinea noastra daca alegem sau nu sa fim si noi unii dintre cei care obtin sanatatea optima.
Disponibilitate Indisponibil momentan
Editura Curtea Veche
Autor Dr. Andrew Weil

V-ar putea interesa si urmatoarele produse...

Fitoterapie traditionala si moderna

Fitoterapie traditionala si moderna

Pret normal: 39,00 RON

Special Price 38,00 RON

Remedii naturiste

Remedii naturiste

Pret normal: 44,90 RON

Special Price 42,90 RON

Manual de medicina naturista

Manual de medicina naturista

Pret normal: 149,90 RON

Special Price 144,90 RON

 
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x