Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Secretul longevitatii

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

32,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Doriti sa aveti o viata cat mai lunga si sanatoasa cu putinta? Vreti sa nu mai imbatraniti?

Mai mult chiar, vreti sa inversati procesul imbatranirii?

In conformitate cu cele mai recente cercetari stiintifice, puteti controla procesul imbatranirii doar daca acordati atentie unui singur pion central: sistemul imunitar.

Este demonstrat ca majoritatea bolilor care apar odata cu imbatranirea si care reprezinta adeseori principalele cauze ale decesului — de la diabet la afectiuni cardiace, de la boala Alzheimer la diferite forme de cancer — sunt asociate cu hiperactivitatea sistemului imunitar. De aceea, solutia pentru a duce o viata lunga si sanatoasa o reprezinta un sistem imunitar linistit si bine controlat, iar din cartea de fata veti afla cativa pasi simpli si usor de pus in practica pentru a va atinge obiectivul.


Ce program uluitor impotriva imbatranirii!

Abordarea pe care o propune dr. Liponis cu privire la longevitate

se bazeaza pe descoperiri revolutionare si sute de studii.

Dr. Stephen T. Sinatra

Detalii

Doriti sa aveti o viata cat mai lunga si sanatoasa cu putinta? Vreti sa nu mai imbatraniti? Mai mult chiar, vreti sa inversati procesul imbatranirii? In conformitate cu cele mai recente cercetari stiintifice, puteti controla procesul imbatranirii doar daca acordati atentie unui singur pion central: sistemul imunitar. Este demonstrat ca majoritatea bolilor care apar odata cu imbatranirea si care reprezinta adeseori principalele cauze ale decesului — de la diabet la afectiuni cardiace, de la boala Alzheimer la diferite forme de cancer — sunt asociate cu hiperactivitatea sistemului imunitar. De aceea, solutia pentru a duce o viata lunga si sanatoasa o reprezinta un sistem imunitar linistit si bine controlat, iar din cartea de fata veti afla cativa pasi simpli si usor de pus in practica pentru a va atinge obiectivul. Ce program uluitor impotriva imbatranirii! Abordarea pe care o propune dr. Liponis cu privire la longevitate se bazeaza pe descoperiri revolutionare si sute de studii. Dr. Stephen T. Sinatra
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Curtea Veche
Autor Mark Liponis
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x