Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Secretul Succesului. Carte de Bucate

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

140,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Metodele de a gati au evoluat considerabil in ultimele decenii: putem gati din ce in ce mai usor, mai rapid, mai gustos si mai sanatos. Ingrediente din ce in ce mai variate, care inainte nu erau accesibile, de calitate superioara, fie ele locale sau exotice sunt acum mult mai usor de gasit. Cu putina rabdare, putem gati mancaruri dupa retete thailandeze, sud-americane, frantuzesti sau chinezesti, iar rezultatul obtinut poate fi atat de gustos, de parca totul a fost gatit de bucatari profesionisti. In acest volum cuprinzator, cu uimitoarea sa bogatie de retete, sunt reflectate foarte bine noile si diversele tendinte din domeniul gastronomiei. Printre cele peste 370 de retete propuse exista multe abordari clasice, testate in timp, dar si perspective noi, recent elaborate si inedite, culese din meniurile restaurantelor, altele care se refera la mancaruri cu specific etnic, precum si zeci de retete pentru micul dejun si pentru desert, de la cea mai simpla pana la cea mai spectaculoasa.

Cuprinzatoarea sectiune "Retete de baza" de la sfârsitul cartii de bucate furnizeaza zeci de retete fundamentale, de care veti avea nevoie pentru supe si sosuri, aluaturi, paste si foi pentru placinta, umpluturi pentru desert si glazuri. Este inclus si un "Glosar" cuprinzator, cu termeni gastronomici si ingrediente, precum si tabele pentru gatit, care va vor facilita descoperirea inlocuitorilor pentru ingrediente, a temperaturilor la care se rumenesc diferite tipuri de carne, a echivalentelor pentru unitatile de masura si multe altele.
Indiferent pentru ce ocazie intentionati sa gatiti, Cartea de bucate propusa cititorilor români de catre Editura CORINT va va oferi reteta perfecta si inspiratie din belsug pentru multi ani de-acum inainte.

Detalii

Metodele de a gati au evoluat considerabil in ultimele decenii: putem gati din ce in ce mai usor, mai rapid, mai gustos si mai sanatos. Ingrediente din ce in ce mai variate, care inainte nu erau accesibile, de calitate superioara, fie ele locale sau exotice sunt acum mult mai usor de gasit. Cu putina rabdare, putem gati mancaruri dupa retete thailandeze, sud-americane, frantuzesti sau chinezesti, iar rezultatul obtinut poate fi atat de gustos, de parca totul a fost gatit de bucatari profesionisti. In acest volum cuprinzator, cu uimitoarea sa bogatie de retete, sunt reflectate foarte bine noile si diversele tendinte din domeniul gastronomiei. Printre cele peste 370 de retete propuse exista multe abordari clasice, testate in timp, dar si perspective noi, recent elaborate si inedite, culese din meniurile restaurantelor, altele care se refera la mancaruri cu specific etnic, precum si zeci de retete pentru micul dejun si pentru desert, de la cea mai simpla pana la cea mai spectaculoasa. Cuprinzatoarea sectiune "Retete de baza" de la sfârsitul cartii de bucate furnizeaza zeci de retete fundamentale, de care veti avea nevoie pentru supe si sosuri, aluaturi, paste si foi pentru placinta, umpluturi pentru desert si glazuri. Este inclus si un "Glosar" cuprinzator, cu termeni gastronomici si ingrediente, precum si tabele pentru gatit, care va vor facilita descoperirea inlocuitorilor pentru ingrediente, a temperaturilor la care se rumenesc diferite tipuri de carne, a echivalentelor pentru unitatile de masura si multe altele. Indiferent pentru ce ocazie intentionati sa gatiti, Cartea de bucate propusa cititorilor români de catre Editura CORINT va va oferi reteta perfecta si inspiratie din belsug pentru multi ani de-acum inainte.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Corint
Autor Chuck Williams
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x