Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Slabesti mancand. Cum sa scapi de kilogramele in plus si sa mananci dupa pofta inimii

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

25,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Pierderea kilogramelor in plus nu trebuie sa devina un chin, un permanent motiv de stres si de dezechilibru fizic si psihic, ci o sursa de noi placeri culinare.

"Slabesti mancand" vine cu o propunere nu doar cu o banala reteta de slabire, ci cu un mod de viata care include o schimbare radicala a alimentatiei si va ajuta sa va raportati intr-un mod pozitiv la propria persoana si la cei din jur.

Veti vedea ca ceea ce pare imposibil poate deveni posibil: veti slabi mancand din ce in ce mai sanatos si, ceea ce este si mai important, va veti putea mentine toata viata greutatea dorita si starea optima de sanatate. Iar surprizele nu se opresc aici - veti ajunge sa invatati, in timp, sa reduceti la minimum efectele de multe ori devastatoare ale trecerii timpului.

Detalii

Pierderea kilogramelor in plus nu trebuie sa devina un chin, un permanent motiv de stres si de dezechilibru fizic si psihic, ci o sursa de noi placeri culinare. "Slabesti mancand" vine cu o propunere nu doar cu o banala reteta de slabire, ci cu un mod de viata care include o schimbare radicala a alimentatiei si va ajuta sa va raportati intr-un mod pozitiv la propria persoana si la cei din jur. Veti vedea ca ceea ce pare imposibil poate deveni posibil: veti slabi mancand din ce in ce mai sanatos si, ceea ce este si mai important, va veti putea mentine toata viata greutatea dorita si starea optima de sanatate. Iar surprizele nu se opresc aici - veti ajunge sa invatati, in timp, sa reduceti la minimum efectele de multe ori devastatoare ale trecerii timpului.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Polirom
Autor Gabriela Man
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x