Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Solutia Sinatra - Cardiologie metabolica

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

Pret normal: 25,00 RON

Special Price 23,00 RON

SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Cartea de fata expune cat se poate de clar o strategie de pastrare si imbunatatire a sanatatii inimii si a vaselor de sange. Este vorba de o strategie emisa de un foarte apreciat om de stiinta la nivel mondial, doctor in medicina: Stephen T. Sinatra, care propune o serie de solutii simple, deloc costisitoare, care se bazeaza pe influentarea pozitiva a aparatului circulator. Printre altele, recomanda efectul concomitent al triadei alcatuite din coenzima Q10, L-carnitina si D-riboza (substante considerate suplimente energetice). Efectul lor benefic este de multa vreme cunoscut insa niciodata popularizat suficient de mult.

Detalii

Pe toti ne intereseaza sanatatea. Importanta prevenirii bolilor cardiovasculare si regresia acestora este un subiect extrem de popular in tarile dezvoltate in care principala cauza de mortalitate o reprezinta aceste afectiuni. In comparatie cu aceste tari, Romania are ca prima cauza de mortalitate bolile canceroase insa afectiunile cardiovasculare se afla in imediata vecinatate a primei clasate: locul doi evident. Cartea de fata expune cat se poate de clar o strategie de pastrare si imbunatatire a sanatatii inimii si a vaselor de sange. Este vorba de o strategie emisa de un foarte apreciat om de stiinta la nivel mondial, doctor in medicina: Stephen T. Sinatra, care propune o serie de solutii simple, deloc costisitoare, care se bazeaza pe influentarea pozitiva a aparatului circulator. Printre altele, recomanda efectul concomitent al triadei alcatuite din coenzima Q10, L-carnitina si D-riboza (substante considerate suplimente energetice). Efectul lor benefic este de multa vreme cunoscut insa niciodata popularizat suficient de mult. Acum a sosit momentul sa aflam despre asta, sa ne rupem de dependenta impusa de firmele farmaceutice care in fond sunt niste corporatii ale caror tel principal este capitalul. Despre strategia amintita si alte strategii de combatere a bolilor aparatului circulator, putem afla in lucrarea de fata. Nu avem nimic de pierdut!
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Curtea Veche
Autor Dr. Stephen T. Sinatra

V-ar putea interesa si urmatoarele produse...

Diete pentru sanatatea inimii

Diete pentru sanatatea inimii

Pret normal: 34,90 RON

Special Price 32,90 RON

     
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x