Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

SUPERALIMENTE PENTRU SUGARI SI COPII

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

50,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Cu peste 130 de retete care vin sa ajute la o dezvoltare armonioasa si la imbunatatirea capacitatii intelectuale a copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 luni si 8 ani lucrarea de fata vine sa ajute orice parinte care isi doreste sa ii ofere un inceput bun copilului sau, ceea ce implica si alimentele pe care le consuma. In calitatea sa de bucatar calificat si mama a trei copii, Annabel Karmel stie asta mai bine decat oricine. In cartea Superalimente pentru sugari si copii, autoarea ofera nu numai retete delicioase, dar, de asemenea, mizeaza si pe calitatea unor alimente sanatoase care contribuie la bunastarea copilului dumneavoastra. Pe langa retetele extraordinare, ea ofera consultanta si informatii nutritionale de specialitate si astfel aceasta carte devine esentiala pentru fiecare familie.
• Peste 130 de retete potrivite pentru copiii de toate varstele — de la primele si cele mai bune alimente pentru bebelusi pana la mesele gustoase de care cel mic se poate bucura.
• Toate retetele valorifica puterea superalimentelor care influenteaza cresterea, furnizeaza energie, imbunatatesc imunitatea si ajuta la formarea oaselor si dintilor puternici.
• Informatii esentiale privind hranirea copilului, inclusiv cand si cum sa introduceti alimentele solide si cum sa planificati din timp mesele, prin depozitarea si congelarea alimentelor, astfel incat sa nu fie necesar sa gatiti decat o data pe saptamana.
• Sfaturi despre ce produse alimentare sa introduceti in fiecare etapa a dezvoltarii copilului dumneavoastra si despre cum sa evitati alergiile alimentare si afectiunile comune specifice copilariei, cum ar fi colicii, constipatia si eczemele.

Detalii

Cu peste 130 de retete care vin sa ajute la o dezvoltare armonioasa si la imbunatatirea capacitatii intelectuale a copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 luni si 8 ani lucrarea de fata vine sa ajute orice parinte care isi doreste sa ii ofere un inceput bun copilului sau, ceea ce implica si alimentele pe care le consuma. In calitatea sa de bucatar calificat si mama a trei copii, Annabel Karmel stie asta mai bine decat oricine. In cartea Superalimente pentru sugari si copii, autoarea ofera nu numai retete delicioase, dar, de asemenea, mizeaza si pe calitatea unor alimente sanatoase care contribuie la bunastarea copilului dumneavoastra. Pe langa retetele extraordinare, ea ofera consultanta si informatii nutritionale de specialitate si astfel aceasta carte devine esentiala pentru fiecare familie. • Peste 130 de retete potrivite pentru copiii de toate varstele — de la primele si cele mai bune alimente pentru bebelusi pana la mesele gustoase de care cel mic se poate bucura. • Toate retetele valorifica puterea superalimentelor care influenteaza cresterea, furnizeaza energie, imbunatatesc imunitatea si ajuta la formarea oaselor si dintilor puternici. • Informatii esentiale privind hranirea copilului, inclusiv cand si cum sa introduceti alimentele solide si cum sa planificati din timp mesele, prin depozitarea si congelarea alimentelor, astfel incat sa nu fie necesar sa gatiti decat o data pe saptamana. • Sfaturi despre ce produse alimentare sa introduceti in fiecare etapa a dezvoltarii copilului dumneavoastra si despre cum sa evitati alergiile alimentare si afectiunile comune specifice copilariei, cum ar fi colicii, constipatia si eczemele.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Corint
Autor Annabel Karmel
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x