Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

SuperAlimente Rx. Paisprezece alimente care va vor schimba viata

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

35,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

Dr. Steven Pratt traseaza cadrul unui program amplu de alimentatie la capatul caruia sanatatea si forma fizica excelenta sunt garantate, pornind de la ideea ca exista paisprezece SuperAlimente care contin toti nutrientii de care un om obisnuit ar avea nevoie. Fasolea, afinele, brocoli, ovazul, portocalele, dovleacul, somonul salbatic, soia, spanacul, ceaiul, rosiile, carnea de curcan, nucile si iaurtul sunt aliati de nadejde impotriva afectiunilor de tot felul, impotriva imbatranirii sau chiar a cancerului.

In lumea anglo-saxona, simbolul Rx indica acele medicamente care nu se pot cumpara decat pe baza de prescriptie medicala, devenind astfel sinonim pentru multi cu o cale sigura catre sanatate. Astfel trebuie citita si SuperAlimente Rx, ca o lunga si captivanta reteta, un melanj in care se imbina explicatiile atent documentate, dovezile stiintifice, studiile clinice si recomandarile de preparate culinare care mai de care mai delicioase, propuse de cunoscuti maestri bucatari.

Un compendiu despre alimente simple, usor de gasit si de preparat si despre beneficiile vizibile pe care le pot aduce atat asupra sanatatii corpului, cat si a starii generale de bine.

Marie D. Jones

Detalii

Dr. Steven Pratt traseaza cadrul unui program amplu de alimentatie la capatul caruia sanatatea si forma fizica excelenta sunt garantate, pornind de la ideea ca exista paisprezece SuperAlimente care contin toti nutrientii de care un om obisnuit ar avea nevoie. Fasolea, afinele, brocoli, ovazul, portocalele, dovleacul, somonul salbatic, soia, spanacul, ceaiul, rosiile, carnea de curcan, nucile si iaurtul sunt aliati de nadejde impotriva afectiunilor de tot felul, impotriva imbatranirii sau chiar a cancerului. In lumea anglo-saxona, simbolul Rx indica acele medicamente care nu se pot cumpara decat pe baza de prescriptie medicala, devenind astfel sinonim pentru multi cu o cale sigura catre sanatate. Astfel trebuie citita si SuperAlimente Rx, ca o lunga si captivanta reteta, un melanj in care se imbina explicatiile atent documentate, dovezile stiintifice, studiile clinice si recomandarile de preparate culinare care mai de care mai delicioase, propuse de cunoscuti maestri bucatari. Un compendiu despre alimente simple, usor de gasit si de preparat si despre beneficiile vizibile pe care le pot aduce atat asupra sanatatii corpului, cat si a starii generale de bine. Marie D. Jones
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Curtea Veche
Autor Dr. Steven G. Pratt, Kathy Matthews
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x