Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Formula sanatatii perfecte. Dieta alcalina

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

35,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

THEODORE A. BAROODY

Doctor in chiropractica, doctor in naturopatie, doctor in filosofie, licentiat in acupunctura. S-a nascut in Sanford, Carolina de Nord, in 1950. A primit licenta in psihologie si diploma de masterat in consiliere educationala la Universitatea Western Carolina in 1974, respectiv 1978. A studiat in Beirut, Liban, si la Colombo Americano, Columbia, si a calatorit, de asemenea, in Europa si Asia pentru a aduna informatii despre arta vindecarii. Si-a obtinut diploma de doctor in chiropractica de la Colegiul Life Chiropractic din Marietta, Georgia, in 1981. Dr. Baroody a primit si gradul de doctor in naturopatie de la Scoala de Naturopatie Clayton, in 1991. A obtinut si gradul de doctor in nutritie la Colegiul American Holistic. Este consultant nutritionist atestat, membru profesionist al Asociatiei Americane a Consultantilor Nutritionisti, specialist in acupunctura al Asociatiei Internationale de Acupunctura Medicala si membru al Societatii Americane de Acupunctura.

Dr. Baroody utilizeaza nutritia, vindecarea naturista si diverse forme de acupunctura, botanica, homeopatie si studiul miscarilor corpului.

A terminat o serie de 4 volume care ii contureaza munca in terapie holografica. Pentru cei interesati sa devina practicanti ai terapiei holografice, sunt predate cursuri. Aceasta informatie este publica. Cunostintele dobandite prin terapie holografica le vor oferi posibilitatea, atat neinitiatilor, cat si profesionistilor, sa isi ajute pacientii, clientii sau prietenii sa treaca la o dimensiune avansata a sanatatii generale imbunatatite in toate aspectele vietii lor.

Dr. Baroody tine prelegeri in cadrul unor conferinte si la radio, atat in Statele Unite, cat si in strainatate.

Detalii

THEODORE A. BAROODY Doctor in chiropractica, doctor in naturopatie, doctor in filosofie, licentiat in acupunctura. S-a nascut in Sanford, Carolina de Nord, in 1950. A primit licenta in psihologie si diploma de masterat in consiliere educationala la Universitatea Western Carolina in 1974, respectiv 1978. A studiat in Beirut, Liban, si la Colombo Americano, Columbia, si a calatorit, de asemenea, in Europa si Asia pentru a aduna informatii despre arta vindecarii. Si-a obtinut diploma de doctor in chiropractica de la Colegiul Life Chiropractic din Marietta, Georgia, in 1981. Dr. Baroody a primit si gradul de doctor in naturopatie de la Scoala de Naturopatie Clayton, in 1991. A obtinut si gradul de doctor in nutritie la Colegiul American Holistic. Este consultant nutritionist atestat, membru profesionist al Asociatiei Americane a Consultantilor Nutritionisti, specialist in acupunctura al Asociatiei Internationale de Acupunctura Medicala si membru al Societatii Americane de Acupunctura. Dr. Baroody utilizeaza nutritia, vindecarea naturista si diverse forme de acupunctura, botanica, homeopatie si studiul miscarilor corpului. A terminat o serie de 4 volume care ii contureaza munca in terapie holografica. Pentru cei interesati sa devina practicanti ai terapiei holografice, sunt predate cursuri. Aceasta informatie este publica. Cunostintele dobandite prin terapie holografica le vor oferi posibilitatea, atat neinitiatilor, cat si profesionistilor, sa isi ajute pacientii, clientii sau prietenii sa treaca la o dimensiune avansata a sanatatii generale imbunatatite in toate aspectele vietii lor. Dr. Baroody tine prelegeri in cadrul unor conferinte si la radio, atat in Statele Unite, cat si in strainatate.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Vidia
Autor Theodore A. Baroody
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x