Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Tratamente si vindecari miraculoase

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

Pret normal: 32,00 RON

Special Price 30,00 RON

SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

In epoca in care traim numerosi oameni incep sa se indoiasca de eficienta medicinei moderne si sa se orienteze catre metode traditionale de tratare a diferitelor afectiuni. Multe persoane doresc sa gaseasca remedii alternative, nestiind insa foarte clar nici unde ar trebui sa le caute, nici la ce riscuri se expun daca le aleg.

Tratamente si vindecari miraculoase este cartea care umple acest gol, oferind o ampla perspectiva, atat asupra a ceea ce se cheama plante de leac, cat si a suplimentelor nutritive care exista pe piata. Jean Carper se bazeaza in permanenta pe studii documentate si aduce dovezi stiintifice solide pentru a sustine utilizarea pe scara larga a unor remedii naturale (sau dimpotriva, a evitarii altora), initiind astfel o punte intre medicina conventionala si cea alternativa.

Jean Carper se numara printre cele mai avizate personalitati care sustin imbunatatirea sanatatii prin mijloace ale medicinei naturiste. Recomand calduros cartile ei elevilor si pacientilor mei.

Dr. Andrew T. Weil

Profesor de medicina integrativa la Universitatea din Arizona
Tratamente si vindecari miraculoase va duce la o crestere a interesului tuturor cititorilor fata de medicina naturista. Jean Carper a reusit performanta de a prezenta cercetari stiintifice serioase cu privire la plante medicinale intr-un stil placut si antrenant.

Mark Blumenthal

Director executiv al American Botanical Council

Jean Carper este autoare de succes, redactor de ziar si o autoritate de prim rang in domeniul sanatatii si nutritiei. A scris 24 de carti, printre care Your Miracle Brain (Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului), Food — Your Miracle Medicine(Alimentatia — medicamentul miraculos) si The Food Pharmacy(Farmacia alimentara), 100 Simple Things You Can Do To Prevent Alzheimer’s (100 de lucruri simple de facut pentru a preveni Alzheimerul).

Detalii

In epoca in care traim numerosi oameni incep sa se indoiasca de eficienta medicinei moderne si sa se orienteze catre metode traditionale de tratare a diferitelor afectiuni. Multe persoane doresc sa gaseasca remedii alternative, nestiind insa foarte clar nici unde ar trebui sa le caute, nici la ce riscuri se expun daca le aleg. Tratamente si vindecari miraculoase este cartea care umple acest gol, oferind o ampla perspectiva, atat asupra a ceea ce se cheama plante de leac, cat si a suplimentelor nutritive care exista pe piata. Jean Carper se bazeaza in permanenta pe studii documentate si aduce dovezi stiintifice solide pentru a sustine utilizarea pe scara larga a unor remedii naturale (sau dimpotriva, a evitarii altora), initiind astfel o punte intre medicina conventionala si cea alternativa. Jean Carper se numara printre cele mai avizate personalitati care sustin imbunatatirea sanatatii prin mijloace ale medicinei naturiste. Recomand calduros cartile ei elevilor si pacientilor mei. Dr. Andrew T. Weil Profesor de medicina integrativa la Universitatea din Arizona Tratamente si vindecari miraculoase va duce la o crestere a interesului tuturor cititorilor fata de medicina naturista. Jean Carper a reusit performanta de a prezenta cercetari stiintifice serioase cu privire la plante medicinale intr-un stil placut si antrenant. Mark Blumenthal Director executiv al American Botanical Council Jean Carper este autoare de succes, redactor de ziar si o autoritate de prim rang in domeniul sanatatii si nutritiei. A scris 24 de carti, printre care Your Miracle Brain (Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului), Food — Your Miracle Medicine(Alimentatia — medicamentul miraculos) si The Food Pharmacy(Farmacia alimentara), 100 Simple Things You Can Do To Prevent Alzheimer’s (100 de lucruri simple de facut pentru a preveni Alzheimerul).
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Curtea Veche
Autor Jean Carper
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x