Bookataria.ro - Ingredientele pentru o viata sanatoasa

Mergi la pagina principala »

Mai multe poze

Vindecarea bolilor incurabile

Disponibilitate: Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)

26,00 RON
SAU
Trimiteti unui prieten

Prezentare

In cartea de fata autorul ofera tratamente alternative folosite cu succes pentru boli pe care medicina oficiala le-a declarat incurabile, asa-numitele „boli ale civilizatiei". Osteoporoza inseamna deficit de calciu in oase si in conformitate cu medicina traditionala, este o boala incurabila, avand o componenta genetica. Cancerul apare cand sistemul imunitar este “in vacanta”. Remediile propuse aici se bazeaza pe tratamentele reusite ale bolii, efectuate de naturopati recunoscuti din intreaga lume. Este tratata si o teorie controversata privind originea cancerului. Diabetul are in multe cazuri ca sursa un stres psihologic accentuat. De regula, boala se instaleaza la oamenii care au ficatul slabit sau cu tulburari intestinale grave.

De asemenea, in carte veti gasi remedii pentru numeroase alte boli si afectiuni, remedii care nu au niciun fel de efecte secundare negative.

Dr Mikhail Tombak este absolvent al Facultatii de Biologie din cadrul Universitatii de Stat din Rusia. Timp de multi ani a condus Centrul de Stiinte Medicale din Moscova. A scris o serie de bestselleruri avand ca subiect ingrijirea sanatatii si tratamentele. Suferind de numeroase boli, Mikhail Tombak a studiat cu asiduitate terapiile alternative tibetane, chinezesti si alte metode orientale, adesea experimentand pe propriul sau corp si devenind astfel una din autoritatile mondiale de seama in domeniile sanatatii si longevitatii.

Detalii

In cartea de fata autorul ofera tratamente alternative folosite cu succes pentru boli pe care medicina oficiala le-a declarat incurabile, asa-numitele „boli ale civilizatiei". Osteoporoza inseamna deficit de calciu in oase si in conformitate cu medicina traditionala, este o boala incurabila, avand o componenta genetica. Cancerul apare cand sistemul imunitar este “in vacanta”. Remediile propuse aici se bazeaza pe tratamentele reusite ale bolii, efectuate de naturopati recunoscuti din intreaga lume. Este tratata si o teorie controversata privind originea cancerului. Diabetul are in multe cazuri ca sursa un stres psihologic accentuat. De regula, boala se instaleaza la oamenii care au ficatul slabit sau cu tulburari intestinale grave. De asemenea, in carte veti gasi remedii pentru numeroase alte boli si afectiuni, remedii care nu au niciun fel de efecte secundare negative. Dr Mikhail Tombak este absolvent al Facultatii de Biologie din cadrul Universitatii de Stat din Rusia. Timp de multi ani a condus Centrul de Stiinte Medicale din Moscova. A scris o serie de bestselleruri avand ca subiect ingrijirea sanatatii si tratamentele. Suferind de numeroase boli, Mikhail Tombak a studiat cu asiduitate terapiile alternative tibetane, chinezesti si alte metode orientale, adesea experimentand pe propriul sau corp si devenind astfel una din autoritatile mondiale de seama in domeniile sanatatii si longevitatii.
Disponibilitate Disponibil la comanda (3-5 zile lucratoare, necesita confirmare stoc furnizor)
Editura Lifestyle
Autor Mikhail Tombak
 

 

Despre Bookataria.ro
Aflati mai multe despre noi si despre valorile pe care le promovam

Mai mult..

Newsletter

Social Media
Va invitam sa pastram legatura pe retelele sociale. 

Twitter Facebook

Sunteti pe :

Real Time Analytics
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea sunteti de acord cu folosirea acestor cookies. Aflati mai multe aici.
x